Mai jucăm în Copou?

marți, 15 martie 2016, 02:43
2 MIN
 Mai jucăm în Copou?

 

Florin Prunea spune că LPF i-a cerut să găsească soluţii pentru a disputa meciul cu FC Voluntari pe un alt teren. Preşedintele CSMS Iaşi nu vrea ca echipa să plece din oraş şi că până mâine se va anunţa locul de disputare a partidei
 
 
 
CSMS Iaşi întâlneşte vineri, de la ora 18:00, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii I de fotbal, pe FC Voluntari. Disputarea partidei pe stadionul “Emil Alexandrescu” este pusă sub semnul întrebării, din cauza stării precare a gazonului. “Ca urmare a ceea ce a scris observatorul de joc al partidei cu CFR în raportul meciului şi a informaţiilor legate de starea terenului din Copou după acţiunile naţionalei de rugby, Liga Profesionistă de Fotbal ne-a trimis o adresă în care ne solicită să găsim o altă variantă decât  «Emil Alexandrescu» pentru a disputa partida cu FC Voluntari” a declarat preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, care a afirmat că se zbate ca meciul să nu se joace în afara Iaşului: “Toată ziua de luni am stat pe la Ligă, să găsesc înţelegere, să putem juca, totuşi, în Copou. Am explicat că Iaşul nu are un alt teren pe care să se poată juca, că îngrijitorii arenei fac eforturi intense pentru a aduce gazonul într-o stare acceptabilă şi că am afecta pe multă lume dacă am disputa partida cu Voluntari la Piatra Neamţ sau în alt oraş din Moldova. Sper să ni se acorde clemenţă şi să putem evolua acasă, astfel încât să nu fim siliţi să facem cheltuieli suplimentare, echipa să nu fie ruptă de fanii ei şi să nu-i văduvim pe ieşenii care iubesc acest club de posibilitatea de a urmări o formaţie frumoasă, care aduce mândrie oraşului prin modul în care să dăruieşte, prin imaginea pe care o crează şi prin rezultatele obţinute”.
Prunea a mai spus că o decizie definitivă în ceea ce priveşte locul de disputare a meciului dintre CSMS şi FC Voluntari va fi luată astăzi sau mâine. 




PS: Rezultatele înregistrate ieri, în ultimele meciuri din etapa a II-a
play-out: Concordia Chiajna – CSU Craiova 1-0 (1-0). Iliev (’10 – autogol). Niasse (CC) a fost eliminat în min. 63;

play-off: ASA Târgu Mureş – Dinamo 0-0. Gorobsov (ASA) a fost eliminat in min. 79 

 

 

 

 

Comentarii