ADVERTORIAL

Mai sunt opt zile pana la conferinta dedicata educatiei parentale!

joi, 07 martie 2013, 16:11
2 MIN
 Mai sunt opt zile pana la conferinta dedicata educatiei parentale!

 

16 martie este cea mai asteptata zi a lunii pentru parintii ieseni. Intr-o singura zi de ateliere interactive acestia isi vor imbogati cunostintele si abilitatile de a fi parinti. 

 

Asociatia Atelierul Parintilor organizeaza in premiera in Iasi Parenting Day : Maratonul educatiei parentale, o zi intreaga de ateliere/workshopuri, organizate pe teme și subteme din care parintii isi pot alege, creandu-si singuri pachetul de cunostinte de care au nevoie. Ziua dedicata educatiei parentale este un cadru viu si entuziast in care participantii descopera mai multe despre ei insisi, despre ce inseamna sa fii parinte si asimileaza noi cunostinte mai repede decat intr-un alt context. Ziua de 16 martie este prima dintr-o serie de zile-maraton desfasurate de-a lungul intregului an.
 
Parenting Day aduce in atentia parintilor temele: “Cum punem bazele unei bune adaptari sociale a copiilor nostri”, “Mesaje si valori transmise pe firul generatiilor”, “Libertate vs structura in educarea copiilor”, “Pedagogia Montessori in familie”, “Gindirea creativa si impactul ei in dezvoltarea copiilor”, “Dezvoltarea abilitatilor interpersonale si de leadership prin joc și joaca”. Pe parcursul fiecarui atelier, formatorii creeaza un cadru de invatare interactiv si alert, folosind o gama variata de tehnici de livrare: pornind de la discutii pe articole in domeniu, pana la studii de caz si jocuri de rol.
 
In finalul zilei va avea loc o discutie libera cu formatorii in care participantii vor putea supune dezbaterii orice subiect de interes legat de relatia “parinte-copil”.
 
Asociatia Atelierul Parintilor activeaza in domeniul dezvoltarii personale si a educatiei non-formale pentru parinti inca din noiembrie 2011, avand pana acum aproximativ  300 de participanti la sesiunile organizate, fie sub forma de ateliere, fie sub forma unor intalniri tip sezatoare sau a unor cluburi de carte. Formatorii sunt persoane pasionate de educatie si dezvoltare personala si doresc sa vina in ajutorul parintilor cu noi cunostinte care pot contribui la dezvoltarea armonioasa, vesela si sanatoasa a copiilor.
 
Parenting Day va avea loc in sala de conferinte din complexul Palas. Mai multe detalii despre costul biletelor, inscrieri si agenda evenimentului puteti afla pe www.atelierulparintilor.ro. Numarul de locuri este limitat la 40, asa ca e recomandabil sa rezervati loc din timp, prin Carturesti Palas sau direct la organizatori.
 
Parenting Day : Maratonul educatiei parentale este sustinut de : Toyota Iasi, Palas Mall, Carturesti Iasi, Friscot, Psychology Center, Flori de portocal, Sofiaman, Clever children, Naturalio, Ziarul de Iasi.  

 

Comentarii