Mama şi doi copii loviţi pe o trecere de pietoni pe strada Palat

marți, 24 octombrie 2017, 01:50
2 MIN
 Mama şi doi copii loviţi pe o trecere de pietoni pe strada Palat

O mamă şi cei doi copii ai săi au fost accidentaţi pe o trecerea de pietoni de pe strada Palat. Potrivit medicilor, victimele au fost rănite uşor. Ac­cidentul rutier s-a petrecut ieri în faţa Pizzeriei Domneşti, la locul accidentului intervenind un echipaj de prim ajutor SMURD.

Potrivit reprezentanţilor serviciului, mama le-a relatat salvatorilor că se afla pe trecerea de pietoni când au fost loviţi de un autoturism. „Victimele au fost preluate de la locul accidentului de un echipaj SMURD. Mama copiilor, o femeie de 35 de ani, a fost transportată în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul «Sfântul Spiri­don» cu o contuzie toraco-abdominală, respectiv contuzie forte de ge­nunchi drept. După îngrijirile de specialitate, pacienta a mers la domiciliu. Copiii, unul în vârstă de 9 ani, altul în vârstă de 3 ani, prezentau contuzii toraco-abdominale, respectiv contuzii la nivelul membrelor inferioare. Mi­norii au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul «Sfânta Maria»“, a punctat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Medicul a mai precizat că, în aceeaşi gardă, o altă familie accidentată a ajuns în UPU.

Un bărbat care circula alături de soţia sa şi de bebeluşul de şapte luni a aţipit la volan şi a ieşit în afara caro­sabilului. Şoferul care a ajuns în UPU inconştient, cu răni la nivelul capului şi o plagă prin tăiere la genunchiul stâng, a fost transferat pentru tratament la Spitalul de Neurochirurgie. Soţia sa, care a ajuns în UPU cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, cu contuzie toraco-ab­dominală, contuzie de bazin şi de gambă dreaptă, a refuzat continuarea investigaţiilor pentru a însoţi be­beluşul rănit în UPU de la Pediatrie.

Comentarii