Marica nu renunţă la Steaua

marți, 26 aprilie 2016, 01:44
2 MIN
 Marica nu renunţă la Steaua
 
Atacantul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Marica a anunţat pe contul său de Facebook că este pregătit să joace pentru campioana României încă de etapa viitoare, în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, după ce medicii l-au anunţat că este complet refăcut, însă i-au recomandat doar antrenamente uşoare. Ciprian Marica nu ia în calcul o despărţire de Steaua. Atacantul a anunţat prin intermediul contului său de Facebook că este pregătit să revină în primul 11 al lui Laurenţiu Reghecampf şi să-ţi ajute echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor.
"Aşa cum a anunţat patronul echipei, nu sunt disponibil pentru fotbal în aceasta perioadă. Nu m-am reaccidentat, aşa cum s-a scris, doar că nu m-am refăcut complet dupa accidentarea pe care am suferit-o în martie. Poate că nu a fost o decizie bună să reintru când încă resimţeam dureri, dar mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua. Sper să revin pe gazon foarte curând şi ce va fi apoi, vom vedea!" scris Marica, pe contul său de Facebook.
Ciprian Marica a semnat pe 14 ianuarie un contract valabil pentru un an cu Steaua, dar a evoluat doar în opt din cele 15 partide oficiale ale campioanei României din acest an, fără să reuşească să marcheze vreun gol.
Sâmbătă seara, înaintea meciului cu Viitorul Constanţa, finanţatorul echipei Steaua, George Becali a lăsat de înţeles că Marica va părăsi Steaua la finalul acestui sezon.

 

Comentarii