Mesajul transmis de primarul Nichita ieşenilor prin intermediul unei avocate

vineri, 12 iunie 2015, 02:00
1 MIN
 Mesajul transmis de primarul Nichita ieşenilor prin intermediul unei avocate

Primarul-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita, a transmis ieri redacţiei „Ziarului de Iaşi“, prin intermediul avocatei Sandra Grădinaru, o serie de precizări cu privire la presupusele intervenţii pe care le-ar fi făcut asupra martorilor.

Nichita a reacţionat prin intermediul apărătorilor după ce mai multe zvonuri privind aceste aspecte ar fi apărut în diferite medii din oraş. Sandra Grădinaru ne-a precizat, în numele edilului suspendat, următoarele: „Domnul primar Gheorghe Nichita respectă întru totul condiţiile stabilite de instanţă. Domnul primar nu a luat şi nu va lua legatura în niciun mod cu nicio persoană menţionată în decizia instanţei de judecată. Domnul primar nu are nicio legatură cu nicio declaraţie vehiculată de orice persoană în spaţiul public legată de acest caz“.

Nichita se află în arest la domiciliu de pe 8 mai, în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Bucureşti. Măsura a fost prelungită recent, de aceeaşi instanţă de judecată. Primarul-suspendat al Iaşului este acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de instigare la abuz în serviciu după ce s-ar fi folosit de echipajele Poliţiei Locale pentru a-şi urmări amanta.
 

Comentarii