Metoda „bip”. Tot mai multe furturi de telefoane prin „abuz de încredere”

sâmbătă, 09 mai 2015, 01:51
1 MIN
 Metoda „bip”. Tot mai multe furturi de telefoane prin „abuz de încredere”

Numeroşi ieşeni sunt “prostiţi” de escroci care le fură telefoane: le cer de la victime ca să "dea un bip", apoi o iau la fugă.

Poliţiştii au numeroase cazuri de acest gen de la începutul anului. Zilele trecute, poliţiştii au prins un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, care i-a cerut telefonul unui băiat de 20 de ani, într-un bar, apoi a luat-o la fugă. Furtul a fost comis pe 3 mai, când cel de 20 de ani se afla într-un bar iar în jurul orei 21 a fost abordat de hoţ.

Acesta i-a cerut telefonul pentru a efectua un apel. Încrezător, proprietarul telefonului i-a înmânat mobilul escrocului, care nu a stat mult pe gânduri şi a fugit. “Poliţiştii au făcut verificări şi investigaţii în urma cărora a fost identificat bănuitul comiterii faptei de abuz de încredere, respectiv V.F., de 27 ani. Acesta a recunoscut fapta comisă iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Dosarul urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu soluţie legală”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

 
 

Comentarii