Mihalache, cauză pierdută pentru CSM Poli

joi, 18 mai 2017, 01:44
2 MIN
 Mihalache, cauză pierdută pentru CSM Poli

 Speranţele revenirii căpitanului de echipă   în meciul cu Gaz Metan Mediaş s-au risipit ieri. Fotbaliştii ieşeni intră astăzi în cantonament

 
 
CSM Politehnica Iaşi va efectua astăzi, în cursul dimineţii, ultimul antrenament dinaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. După şedinţa de pregătire, trupa pregătită de Eugen Neagoe va intra în cantonament. Din lotul care va fi convocat în cantonament va lipsi sigur căpitanul echipei, Ovidiu Mihalache. Speranţele de revenire ale acestuia în echipă, aprinse în ultima perioadă şi în special marţi, când fundaşul s-a antrenat normal, s-au risipit ieri. “Mache” a simţit ieri din nou dureri la spate, astfel că prezenţa lui pe teren în derbyul contra ardelenilor nu mai este de actualitate. În schimb, celălalt jucător de bază pe care ieşenii sperau să revină după accidentare, Alexandru Ţigănaşu a lucrat din nou la turaţie normală, astfel că va fi, aproape sigur, în lotul de 18 pe care Neagoe se va baza vineri. Răspunsul în ceea ce priveşte recuperarea lui Vasile Gheorghe, care a lipsit duminică, la Timişoara, în meciul cu ACS Poli, din cauza unor probleme musculare, întârzie să apară, însă şi după antrenamentul de ieri balanţa înclină mai mult spre “nu”.
Astăzi va reveni la echipă şi antrenorul de portari, Benone Dohot, care s-a accidentat grav la încălzirea meciului din Banat, fostul goal-keeper al FC Politehnica Iaşi, FC Dinamo, Flacăra Moreni, Diosgyör (Ungaria) şi Ceahlăul Piatra Neamţ fiind operat de urgenţă de menisc.
CSM a anunţat ieri şi câteva detalii organizatorice legate de confruntarea cu Gaz Metan. Preţul biletelor de intrare la meci va fi 5 lei la peluze şi 10 lei la tribunele A şi B, tichetele distribuindu-se astăzi la magazinul clubului, din Iulius Mall şi mâine, la casele arenei “Emil Alexandrescu”.
 

    

Comentarii