Mister în jurul unui bărbat mort după o căzătură din picioare în zona Copou

miercuri, 29 octombrie 2014, 14:35
2 MIN
 Mister în jurul unui bărbat mort după o căzătură din picioare în zona Copou

Accidentul s-a petrecut în Copou în august, bărbatul lovindu-se în căzătură la cap şi pierzându-şi memoria. Zilele trecute, el a murit la spital. Deşi după haine acesta nu era din rândul oamenilor fără adăpost, nimeni nu s-a interesat de el în acest timp. Poliţia nu ştie nici acum cine este.

Identitatea unei persoane decedate în spital, şi care după semnalmente nu era om al străzii, a rămas un mister pentru poliţiştii şi ca­drele medicale de la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Bărbatul a fost găsit cu capul spart în Copou, la sfârşitul lunii august, iar după circa două luni a decedat, făcă ca nimeni să-i afle identitatea. Acesta sufe­rise o amnezie şi nu ştia cine este şi unde se află, iar poliţiştii spun că nimeni nu l-a căutat până în prezent.

„La data de 21 august, la ora 8.55, în zona Codrescu din municipiul Iaşi a fost găsit în stop cardiorespirator un bărbat de aproximativ 65 – 70 de ani, care a fost transportat la spital. Pa­cientul prezenta dezorientare tem­poro-spaţială şi amnezie. La data de 24 octombrie, persoana în cauză a decedat fără a fi identificată. Semnalmentele persoanei sunt: înălţimea de 1,65 m, aproximativ 70 kilograme, păr cărunt, tuns scurt cu început de calviţie, frunte înaltă, sprâncene cărunte, nas subţire, arcuit, ochi albaştri, fără dantură, cu mustaţă. Prezen­ta un lipom în vârful capului şi o cicatrice pe umărul drept. La data găsirii era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri cu fermoar în partea superioară, pantaloni de stofă de culoare gri, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră cu şiret. Pe cap avea o şapcă din stofă de culoare neagră“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Reprezentanţii Poliţiei roagă ieşenii care îl recu­nosc în aceste semnalmente să sune la numărul 112 sau să se adre­seze poliţiştilor de la cea mai apropiată secţie.

Comentarii