De Business

Punem punctul pe știi

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei angajează coordonator de tabere. Ce şanse aveţi

miercuri, 28 ianuarie 2015, 19:10
1 MIN
 Mitropolia Moldovei şi Bucovinei angajează coordonator de tabere. Ce şanse aveţi

Sunteţi de confesiune creştin-ortodox? Atunci aţi îndeplinit primul criteriu necesar pentru a ocupa poziţia de coordonator de tabere, vacantată la Departamentul de Tabere din cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Candidatul ideal pentru post este o persoană cu experienţă în programe de educaţie non-formală, acesta fiind o condiţie obligatorie pentru angajare, se arată în anunţul postat pe site-ul www.tabere.mmb.ro. Totodată, un avantaj major îl reprezintă experienţa în organizarea de tabere sau programe pentru copii şi tineri.

În profilul candidatului dorit de reprezentanţii Mitropoliei se mai menţionează ca doritorii să aibe abilităţi interpersonale şi de comunicare excelente, capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de rezistenţă la condiţii de stres, de luare a deciziilor contra timp.

Înalţii prelaţi vor un coordonator de tabere cu atitudine proactivă, pozitivă, ambiţioasă şi dornică să înveţe lucruri noi. Nu în ultimul rând, persoanele interesate să ocupe postul vacant trebuie să deţină şi cunoştinţe de operare PC, îndeosebi a pachetului Office (Word şi Excel).

În fişa postului, oficialii Departamentului au precizat că responsabilul de tabere va fi implicat direct în gestionarea relaţiilor cu partenerii (informaţii, înscrieri, contracte, plăţi), va participa activ la procesul de recrutare a voluntarilor şi, nu în ultimul rând, va contribui la organizarea şi implementarea trainingului echipei de tabără.

Comentarii