Municipalitatea cumpără gazon cât pentru două terenuri de fotbal

marți, 03 mai 2016, 13:33
1 MIN
 Municipalitatea cumpără gazon cât pentru două terenuri de fotbal

Municipalitatea cumpără gazon cât pentru două terenuri de fotbal.

SC Servicii Publice SA intenţionează să încheie un acord cadru pe 12 luni pentru livrarea de gazon sub formă de rulouri. Acordul ar urma să asi­gu­re furnizarea unei cantităţi cuprinse între 5.000 şi 20.000 mp de gazon, evaluat la 55.000-220.000 lei. Până în decembrie a.c., ar urma să fie cumpărat gazon în valoare maximă de 132.000 lei, iar în primele patru luni ale anului viitor, gazon de cel mult 88.000 lei.

„Rulourile de gazon trebuie să fie obţinute din seminţe selecţionate. Trebuie să fie sănătos, de culoare verde intens, dens, fără buruieni, destul de matur pentru a fi rezistent la manipulări repetate, cât şi la călcare. Trebuie să fie rezistent la temperaturi negative o lungă perioadă de timp, la temperaturi ridicate în condiţii de secetă prelungită, rezistenţă bună la trafic intens. Gazonul rulouri trebuie să aibă pretenţii scăzute faţă de sol şi apă. Trebuie să fie rezistent la boli şi dăunători, nepretenţios faţă de fertilitatea solului, cu o longevitate de peste 10 ani“, se menţionează în caietul de sarcini aferent procedurii.

Gazonul trebuie să fie livrat în maxim 5 zile de la emiterea comenzii. Ofertele pot fi depuse până pe 12 mai, societatea urmând să organizeze o licitaţie electronică pentru desemnarea furnizorului.

Comentarii