Nadal s-a supărat pe o comentatoare

marți, 15 martie 2016, 02:43
2 MIN
 Nadal s-a supărat pe o comentatoare

 

El a anunţat că o va da în judecată pe Roselyne Bachelot, fost ministru al sporturilor din Franţa, care l-a acuzat în emisiunea TV că s-a sustras la un control antidoping
 
Fostul nr.1 mondial, spaniolul Rafael Nadal, a confirmat, duminică, că va depune plângere pentru defăimare împotriva lui Roselyne Bachelot, fost ministru francez al Sporturilor, care l-a acuzat că a fost suspendat pentru dopaj.
"O voi acţiona în instanţă şi pe viitor îi voi acţiona pentru toţi cei care vor face comentarii similare", a declarat Nadal după intrarea în cursă la  turneul Masters 1000 de la Indian Wells, unul din cele mai importante din circuitul ATP.
"Eu sunt obosit să aud astfel de lucruri, am tot lăsat de la mine în trecut, dar acum s-a terminat", a avertizat jucătorul spaniol, clasat pe poziţia a cincea în clasamentul ATP. "Ştiu cât am muncit din greu pentru a ajunge aici. Nu pot să accept comentariile unei persoane care se consideră serioasă, întrucât a fost ministru într-o mare ţară, Franţa", a adăugat el.  "De data aceasta, eu o voi acţiona în justiţie, iar din acest moment orice persoană care face astfel de comentarii va avea aceeaşi soartă, pentru că este prea mult pentru mine", a mai spus învingătorul de la Roland Garros.

Întrebată în legătură cu controlul pozitiv al Mariei Şarapova, marţi, pe platoul D8, televiziune unde oficiază în calitate de comentatoare, Roselyne Bachelot l-a acuzat pe Nadal că a simulat o accidentare pentru a se sustrage unui control antidoping pozitiv. La rândul său, francezul Zinedine Zidane şi-a manifestat sâmbătă susţinerea pentru Rafael Nadal, simţindu-se "prost" pentru starul tenisului spaniol vizat de acuzaţiile de dopaj formulate de Roselyne Bachelot, fost ministru francez al Sporturilor. "El este un gentleman şi toată lumea îl apreciază. Mă simt prost pentru ce s-a spus despre el. Acum, ce trebuie să facă Rafa este să lase toate aceste lucruri deoparte şi să considere că toţi iubitorii sportului îl iubesc pe Rafa Nadal, fie că sunt francezi, spanioli sau americani”, a adăugat antrenorul francez.

 

Comentarii