Nadia Comăneci şi Ilie Năstase se întâlnesc la Bucium cu 15 copii supradotaţi

sâmbătă, 17 octombrie 2015, 01:56
2 MIN
 Nadia Comăneci şi Ilie Năstase se întâlnesc la Bucium cu 15 copii supradotaţi

Aici are loc un atelier pentru copiii supradotaţi de la Centrul specializat din cartier.

Centrul de zi pentru copiii supradotaţi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Bucium va organiza astăzi, de la ora 13.30, la atelierul „Ferestre deschise“, un atelier la care vor participa celebra gimnastă Nadia Comăneci şi tenismanul Ilie Năstase. Alături de ei, va mai participa la atelier şi Dragoş Bucurenci, jurnalist şi trainer de comunicare.

Întâlnirea este organizată de Fundaţia Hope and Homes for Children Romania (HHC), în cadrul unui proiect demarat în parteneriat cu BRD Groupe Societe Generale. Acesta vine în sprijinul copiilor supradotaţi proveniţi din familii cu risc social. Evenimentul marchează inaugurarea celui de-al doilea an de parteneriat între HHC România şi BRD, prin alocarea sumei de 50.000 de euro pentru reabilitarea, reamenajarea şi dotarea Centrului de Zi.

„În cadrul acestui centru, 15 copii supradotaţi care provin din familii cu situaţii materiale precare sunt sprijiniţi să continue şcoala şi să aibă rezultate deosebite la învăţătură. Alături de o parte dintre ei, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase vor completa sâmbătă un desen de graffiti care va înfrumuseţa pereţii sălii de sport a Centrului de Zi“, a declarat Iohanna Purdea, reprezentantul organizatorilor.

La eveniment vor lua cuvântul Otto Sestak, Directorul Naţional al HHC România, reprezentanţi ai BRD Iaşi, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului, dar şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Iaşi.

Comentarii