Narcis Bădic a scăpat momentan de cuţit

joi, 18 decembrie 2014, 02:50
2 MIN
 Narcis Bădic a scăpat momentan de cuţit

El va urma un tratament şi va fi operat de menisc în vara viitoare

 
Narcis Bădic a fost supus unor investigaţii medicale imediat după încheierea sezonului. “Ziarul de Iaşi” a dialogat ieri cu jucătorul, pentru a afla care e situaţia acestuia.
 
– Salut Narcis, faci sărbătorile acasă ori în spital?
– Acasă! Am scăpat de operaţie.
– Ce s-a întâmplat, de fapt?
– Am resimţit dureri de mai mult timp, însă medicii mi-au spus că luăm o decizie după terminarea sezonului. Am făcut un examen RMN, am fost consultat de medicul echipei naţionale de fotbal, Pompiliu Popescu, dânsul decizând că pot duce şi sezonul de primăvară fără operaţie.
– Concret, care a problema?
– Am o “ciupitură” de menisc. Apasă şi cartilagiul, de aici apar durerile.
– Ce ţi s-a recomandat?
– Un tratament medicamentos, menit să întărească cartilagiul şi să diminueze durerile.
– În timp, însă, tot la operaţie ai putea ajunge.
– Cam aşa mi s-a spus. În mod normal, vara viitoare, după terminarea campionatului, voi fi operat.
– E vorba de acelaşi genunchi, care te-a mai chinuit în ultimii ani. A câta operaţie ar fi?
– Da, tot la dreptul sunt problemele. Nici eu nu mai ştiu de câte ori am fost operat acolo! A fost un alt menisc, ligamente, iarăşi ligamente, scoaterea şurubului, nici nu vreau să-mi mai aduc aminte…
– Sănătate!

– Mulţumesc

Wesley n-a plecat din Copou
Agenţia MEDIAFAX a difuzat ieri o ştire preluată din presa braziliană, prin care se anunţă că formaţia braziliană União Barbarense, care evoluează în Serie A2 din campionatul Paulista, l-ar achiziţionat pe atacantul Wesley Lopes, pus pe lista de transferuri de către CSMS Iaşi.  Potrivit sursei citate, care menţionează că Wesley nu a mai jucat în Brazilia de zece ani, União Barbarense a achiziţionat 18 jucători pentru a încerca promovarea în Serie A1 a campionatului statului São Paulo.  Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea a dezminţit aceste informaţii: “Wesley poate fi transferat de aici doar cu acordul nostru, pentru că noi avem de rezolvat unele cheltuieli în legătură cu el. Deocamdată, însă, nimeni nu ne-a contactat în privinţa jucătorului brazilian”, a precizat oficialul ieşean. Wesley Lopes a evoluat de-a lungul carierei la Ituano, Sao Bento, Londrina, Fortaleza şi Botafogo-PB (toate din Brazilia), la Milonarios (Columbia), Suwon Bluewings (Coreea de Sud), Alaves (Spania), Grasshoppers (Elveţia), Al Hilal (Arabia Saudită), Penafiel, Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira şi Leixoes (Portugalia), precum şi în România, la FC Vaslui şi CSMS Iaşi (România).

 

 

Comentarii