De Business

Punem punctul pe știi

O clădire de birouri de la Palas a primit o importantă certificare internaţională

joi, 25 februarie 2016, 02:50
1 MIN
 O clădire de birouri de la Palas a primit o importantă certificare internaţională

Clădirea de birouri United Business Center 1 din ansamblul Palas a fost certificată LEED® Gold. Imobilul clasa A a primit această certificare conform standardului internaţional „LEED for Existing Buildings: Operations and Maintenance”, din partea US Green Building Council (USGBC).

 Sistemul de rating LEED, elaborat de USGBC, reprezintă cel mai important program destinat clădirilor, locuinţelor şi comunităţilor care sunt proiectate, construite, întreţinute şi operate cu scopul de a obţine o performanţă îmbunătăţită din punct de vedere al sănătăţii mediului şi oamenilor. La capitolul eficienţă energetică, UBC 1  a obţinut numărul maxim de puncte din sistemul LEED.

„Totodată, la Iaşi, se derulează în prezent procesul de certificare pentru clădiri verzi a întregului ansamblu Palas, conform standardului LEED Neighborhood Development, şi a noului imobil office UBC 5, din acelaşi complex urbanistic. Colliers International a oferit consultanţă companiei în procesul de certificare, parteneriat extins, de curând, şi la Timişoara, în cazul primei clădiri de birouri clasa A din ansamblul multifuncţional Openville la care au început lucrările”, a precizat Simona Teodorescu, PR Manager la Iulius Management Center.  

 

 

Comentarii