O femeie care îşi căra bijuteriile în sacoşă a fost tâlhărită în centrul Iaşului

miercuri, 30 iulie 2014, 01:55
2 MIN
 O femeie care îşi căra bijuteriile în sacoşă a fost tâlhărită în centrul Iaşului

Bătrâna de 80 de ani umbla cu podoabele de aur după ea de frica fiului care dorea să le amaneteze. Dintre cei patru tâlhari, trei au fost prinşi şi prejudiciul recuperat.

Patru tineri au tâlhărit o femeie în vârstă de 80 de ani, chiar în centrul Iaşului, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Femeia se deplasa spre casă, iar cei trei i-au luat o sacoşă pe care o ţinea în mână, în care avea bani şi câteva bijuterii. Ea le-a spus poliţiştilor că ţinea bijuteriile la ea deoarece îi era frică să nu i le amaneteze fiul său. Poliţiştii i-au prins pe cei trei, doi fiind deja arestaţi, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

“La data de 28 iulie, la ora 00.10, poliţiştii Secţiei 3 au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde ar fi avut loc o tâlhărie. Poliţiştii s-au deplasat rapid la faţa locului unde au constatat că Maria D., de 80 de ani, din comuna Ţibăneşti a fost deposedată prin acte de violenţă de o sacoşă în care avea 300 lei şi bijuterii din aur. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi Mihai L., de 27 de ani, din municipiul Iaşi şi Neculai A., de 19 ani şi Ionuţ A., ambii din Constanţa. Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi pentru cercetări, iar pe numele lor poliţiştii au întocmit dosare penale pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie. Faţă de Ionuţ A. şi Mihai L. instanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, iar Neculai A. este cercetat în stare de libertate”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Oamenii legii îl caută în continuare pe tânărul care a produs propriu-zis tâlhăria deoarece acesta a fugit de la locul faptei.
 

Comentarii