O tanara insarcinata in luna a noua si fiica ei nenascuta au murit in urma unui accident rutier

luni, 02 ianuarie 2017, 13:17
1 MIN
 O tanara insarcinata in luna a noua si fiica ei nenascuta au murit in urma unui accident rutier

O tanara de 19 ani, insarcinata in luna a noua, a murit sambata seara, la Spitalul Municipal Timisoara, in urma unui accident produs la iesirea din localitatea timiseana Remetea Mare, potrivit stirileprotv.ro

Cristina, o tanara de 19 ani si fiica ei, cu care era insarcinata in luna a noua, au murit in urma unui accident petrecut in dupa-masa zilei de 31 decembrie.

Cristina, din Mehedinti, si sotul ei Marius, din Caras-Severin, locuiau si lucrau in Timisoara. Sambata dupa-masa, cei doi tineri, casatoriti cu doar cateva luni in urma, au plecat pentru a petrece Revelionul alaturi de parinti si prieteni.

La iesirea din localitatea timiseana Remetea s-a produs, insa, accidentul in urma caruia tanara insarcinata in luna a noua si fetita ei nenascuta au murit.

Potrivit unui martor ocular, sotul tinerei se afla in depasire, cand o alta masina a intrat in depasire, provocand o triplare.

"Cel mai probabil el s-a speriat si a tras de volan, iar masina s-a rasturnat", a povestit un martor.

Tanarul a scapat nevatamat. Sotia sa, care nu purta centura din cauza sarcinii, a fost proiectata prin geamul lateral afara din masina.

Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tanara si fetita ei au murit, in seara de Revelion, la spital.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii