Ocean de probleme la CSMS. Sunt cinci jucători accidentaţi

joi, 25 septembrie 2014, 01:43
3 MIN
 Ocean de probleme la CSMS. Sunt cinci jucători accidentaţi

Wesley a anunţat că nu poate juca în meciul cu Concordia Chiajna, de mâine, Iaşul având alţi cinci jucători accidentaţi!. Un bilet de intrare la partida care va începe la ora 21:00 costă 5 lei la peluze şi tribuna B

CSMS Iaşi se confruntă cu probleme serioase înaintea duelului de mâine, cu Concordia Chiajna, din etapa a IX-a a Ligii I de fotbal. Echipa ieşeană ar putea să fie lipsită de aportul a nu mai puţin de şase jucători în duelul extrem de important cu gruparea ilfoveană. Deşi a evoluat marţi, în partida din Cupa României, de la Râmnicu Vâlcea, Wesley a repetat scenariul dinaintea meciului cu Dinamo, disputat sâmbăta trecută, în campionat, şi a anunţat că nu poate juca vineri, din cauza unor probleme musculare. Şi cum şansele de revenire a lui Leonard Dobre, care s-a accidentat în Vâlcea, sunt mici, Iaşul ar putea conta în atac, în disputa cu Chiajna, doar pe un jucător nepregătit, Akinsola, şi un altul de 19 ani, Crenganiş, care nu a bifat niciun minut în acest sezon!

Nici în ceea ce-l priveşte pe Ciucur veştile nu sunt bune. Deşi staff-ul medical al echipei anunţase că accidentarea suferită de fotbalist în timpul meciului cu Dinamo nu este gravă, ieri s-a comunicat că mijlocaşul împrumutat de la Pandurii are o leziune musculară care-l scoate din circuit pentru o perioadă mai lungă. Şi cum Mihalache, Liviu Mihai şi Mitic vor lipsi sigur, tot din cauza unor accidentări, Iaşul ar putea să aibă nu mai puţin de şase indisponibili la meciul cu trupa din Chiajna, singura speranţă de Râmnicu Vâlcea au efectuat o şedinţă de recuperare când au ajuns în Iaşi (în paranteză fie spus, aceştia au trebuit să aştepte mult timp, pentru că nimeni nu încălzise apa din bazinul de la stadion şi sauna!), iar cei care au fost menajaţi în Cupă s-au antrenat în cursul serii, sub comanda antrenorului Ionuţ Chirilă.
Apoi, echipa s-a deplasat la Târgu Neamţ, unde va sta în cantonament, decizia fiind generată de lipsa spaţiilor de cazare la hotelurile din oraş, localitatea nemţeană fiind cea mai apropiată dintre cele care au putut oferi condiţii corespunzătoare de pregătire.  În ceea ce-i priveşte pe oaspeţii de mâine, acesştia au ajuns de ieri în Iaşi, ilfovenii fiind cazaţi la hotelul Capitol.

Biletele de intrare la partida dintre CSMS şi Concordia, din etapa a IX-a a Ligii I de fotbal, care se va disputa vineri, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, cu începere de la ora 21:00, vor fi vândute astăzi, între orele 10 şi 16, şi mâine, de la ora 10, la casele din jurul stadionului. Un tichet de intrare la peluze costă 5 lei, acelaşi tarif fiind perceput pentru a intra la tribuna B. În rest, preţurile sunt neschimbate: 20 lei la tribuna A, 30 lei la tribunele 0A şi 0B, 50 lei la tribuna 0. Compania locală de transport a anunţat că va prelungi programul tramvaielor şi autobuzelor care circulă în Copou vineri, pentru a facilita întoarcerea spre case a spectatorilor care vor asista la meci.

 

 

 

Comentarii