Onduku rămâne la Iaşi

miercuri, 24 decembrie 2014, 02:44
2 MIN
 Onduku rămâne la Iaşi

 Florin Prunea spune că şi Valentin Coşereanu va continua în Copou, chiar dacă cei doi au fost aduşi de antrenorul Ionuţ Chirilă

 

În ultima perioadă, între preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, şi fostul antrenor al CSMS, Ionuţ Chirilă, au apărut unele contre verbale. După ce fostul internaţional l-a acuzat pe tehnician că a generat multe dintre necazurile echipei, antrenorul a demontat acuzaţiile, reproşând modul în care a fost tratat în Copou. Coroborate cu procesele între părţi, derulate atât la comisiile fotbalistice cât şi în instanţa civilă, şi ţinând cont de uşurinţa cu care Iaşul a renunţat la trei dintre jucătorii aduşi de Chirilă la Iaşi, Akinsola, Melinte şi Dima, problemele nou apărute au alimentat zvonurile care dau drept sigure divorţurile dintre echipa ieşeană şi jucătorii Gomo Onduku şi Valentin Coşereanu. Aduşi la CSMS tot de Chirilă, cei doi fotbalişti nu au mai evoluat în ultima parte a sezonul din cauza unor probleme de natură medicală.

Prunea a infirmat însă scenariile ţesute pe tema amintită încă de pe parcursul sezonului, anunţând că Onduku şi Coşereanu rămân doi jucători importanţi ai Iaşului. “Pe noi nu ne interesează cine i-a adus pe Onduku şi Coşereanu. Sunt jucătorii noştri, sunt profesionişti, ne bazăm pe ei în retur, când vor fi sută la sută apţi de joc. Cu o pregătire de iarnă completă, vor putea să-şi pună şi mai bine în valoare calităţile” a spus şeful executivului ieşean.

Comentarii