Optimism la pătrat

vineri, 19 aprilie 2013, 01:50
3 MIN
 Optimism la pătrat

Jucătorii de la CSMS vor să câştige partida de la Turnu Severin şi se declară solidari cu antrenorul Liviu Ciobotariu, în pericol de demitere

 

CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul secund, Adrian Kereszy şi jucătorii Răzvan Tincu şi Marius Onofraş. Asistentul lui Liviu Ciobotariu s-a arătat încrezător în şansele de redresare ale echipei în jocul de sâmbătă, de la Turnu Severin. “După eşecul cu Viitorul, am încercat să ne redresăm în aceste zile. Mergem să câştigăm la Severin, unde va fi un meci deschis ce ne poate repune în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Am încredere în jucători, conducerea este aproape de noi şi ne-a oferit toate condiţiile. De aceea sunt optimist că vom reuşi să aducem punctele necesare redresării. Nu am pierdut încă războiul!” a spus Kereszy, care a precizat că dintre jucătorii cu probleme medicale, Milea şi Ionescu, vor lipsi, în timp ce recuperarea lui Vladu continuă.
Cel mai experimentat jucător de câmp din lot, Onofraş, a spus că partida de mâine este capitală pentru CSMS. “Am pierdut şansa să scoatem capul, dar acum avem ocazia de a ne redresa. E un joc foarte important. În opinia mea, dacă nu câştigăm, nu mai avem şanse de salvare. De aceea, vom face tot ce depinde de noi să ne impunem. Am demonstrat cu echipele mari că suntem capabili, ştim ce avem de făcut. Presiunea e maximă, însă sper ca jucătorii experimentaţi să facem diferenţa. Nu merităm să retrogradăm, valoarea noastră nu este reflectată de clasament. Cu excepţia primelor şase echipe, cred că nu suntem sub celelalte” a spus fotbalistul, luându-i apoi apărarea lui Ciobotariu, care va fi demis în cazul ratării victoriei: “«Ciobi» are cea mai mică vină. De mult nu am mai avut antrenor ca el. Sper să nu fie demis. Suntem o familie şi vrem să mergem în continuare împreună. În ceea ce priveşte criticile, orice discuţie negativă ne afectează, dar, acum, toate sunt fondate”.
Căpitanul echipei, Răzvan Tincu, s-a arătat şi el optimist: “E un meci foarte dificil, însă trebuie să ne impunem. Aşa cum Viitorul ne-a bătut pe noi şi acasă şi în deplasare, aşa putem trece noi de Severin. La Severin trebuie să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din campionat. La un astfel de meci, nu ne gândim la bani”.

CSMS pleacă astăzi din Iaşi, cu avionul, la Timişoara, la Turnu Severin urmând a se ajunge apoi cu autocarul. Alte amănunte despre partida dintre CS Severin şi CSMS Iaşi, care se dispută mâine, cu începere de la ora 19:00, puteţi afla în numărul de mâine al “Ziarului de Iaşi”.

 

Programul etapei a XXVII-a a Ligii I

Ziua    Ora     Meci   Rezultat tur  TV

Vineri  20:30  "U" Cluj – Media[      1-2      DigiSport1

S=mb\t\         19:00  Severin – Ia[i 0-1      DigiSport1

S=mb\t\         21:30  Viitorul – Rapid          1-2      DigiSport1

Duminic\       17:00  Astra – Ceahl\ul        2-3      DigiSport1

Duminic\       19:00  Bistri]a – CFR Cluj    1-5      DigiSport1

Duminic\       19:30  Concordia – Vaslui   0-3      DolceSport1

Duminic\       21:30  Pandurii – Dinamo    0-3      DigiSport1

Luni    19:00  Bra[ov – O]elul          0-0      DigiSport1

Luni    20:45  Steaua – Petrolul      2-1      Antena 1/Dolce

 

 

 

 

Comentarii