Panduru vine astazi la negocieri

vineri, 11 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 Panduru vine astazi la negocieri

Fiindcă echipa din Copou nu a găsit antrenor, Costel Enache a condus şi antrenamentul de ieri. Viorel Ion s-a răzgândit şi a rămas la Buzău

 

 
Deşi pe hârtie are funcţia de antrenor principal, Costel Enache continuă să lucreze, practic, ca interimar la CSMS Iaşi. Tehnicianul a condus şi antrenamentul de ieri al formaţiei din Copou, care nu a reuşit să-i aducă un înlocuitor lui Enache.
Principalul vizat pentru a prelua Iaşul, Viorel Ion, care bătuse palma cu şefii CSMS, a anunţat, după mai multe zile de tăcere, că rămâne la Buzău: “Eu m-am înţeles luni cu CSMS, după ce am discutat inclusiv cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, la Bucureşti. Până la urmă, după ce am vorbit cu familia, cu jucătorii pe care i-am adus la Gloria şi cu alte persoane, m-am răzgândit şi am decis să rămân la Buzău. Drept urmare, Iaşul a intensificat ieri discuţiile cu Basarab Panduru si, drept urmare, acesta va sosi, astazi in Iasi, cu avionul.
 
Conform unor surse, e posibil ca situaţia băncii tehnice să se limpezească astăzi, şefii CSMS conştientizând că zilele acestea sunt, practic, pierdute. Semnale pe această direcţie au fost transmise şi de către jucători spre conducere, fotbaliştii ieşeni semnalând degringolada totală existentă la nivelul vestiarului, acolo unde Enache nu mai are nicio autoritate.

O altă problemă pe care Iaşul o are în vedere în aceste zile este cea a preparatorului fizic, Ciprian Panait. Criticat de şefii clubului pentru faptul că nu şi-a făcut datoria şi l-a influenţat negativ pe Enache, Panait nu a mai venit în Copou în această săptămână. “Ciprian Panait a lipsit nemotivat de la program în această săptămână. I-am trimis o notificare, să se prezinte de urgenţă la echipă. Vom vedea ce măsuri va lua Comitetul Director faţă de această abatere disciplinară” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea. Panait, despre care se spune că va prelua conducerea tehnică a formaţiei de eşalonul al treilea Fortuna Poiana Cîmpina (finanţată de fostul acţionar al FC Politehnica Iaşi, Radu Călin, la care preşedinte a fost, în sezonul trecut, Grigore Sichitiu) are o retribuţie lunară de 2 000 de euro la Iaşi. În cazul în care CSMS vrea să renunţe la serviciile lui Panait, clubul e obligat să-i plătească acestuia salariul până la sfârşitul anului.

 

Comentarii