Partidul Mişcarea Populară nu ştie încă unde are voie să pună bannere cu Udrea

vineri, 10 octombrie 2014, 01:57
2 MIN
 Partidul Mişcarea Populară nu ştie încă unde are voie să pună bannere cu Udrea

După liberali, şi Partidul Mişcarea Populară susţine că Primăria foloseşte dubla măsură în campania electorală.

Deputatul PMP Petru Movilă spune că municipalitatea nu a dat până acum niciun răspuns la solicitarea de către partid a aprobării pentru montarea a 95 de bannere electorale. “Am citit în presă că Nichita a spus că a aprobat 20 de bannere, din 20 câte am fi cerut. Noi am cerut 95, încă din 18 septembrie, dar nu am primit niciun răspuns, afară de acea declaraţie de presă. Nu ştim câte bannere avem voie să punem şi unde”, a declarat Movilă.

Acesta a atacat şi poziţia adoptată de primarul Gheorghe Nichita, în privinţa proiectului autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, respectiv acceptarea ideii de înlocuire a acesteia cu un drum expres, după ce în noiembrie anul trecut afirma că a obţinut din partea premierului Victor Ponta promisiunea de finanţare a autostrăzii. Movilă a apreciat că Nichita ar trebui să demisioneze din funcţia de vicepreşedinte al PSD.

Deputatul a criticat şi lipsa unor acţiuni concrete pentru salvarea Fortus, proiectul realizării unui parc industrial aflându-se încă la nivel de intenţie.

“Voi verifica situaţia bannerelor, dar nu cred că nu a plecat de la noi niciun răspuns către PMP. În general, am aprobat pentru fiecare cât a cerut. Posibil să nu putem acorda exact amplasamentele cerute. Dar în perioada aceasta avem cerere de la Biblioteca Centrală Universitară pentru nouă bannere în zona centrală, pentru Zilele Universităţii. Nu putem să-i refuzăm. Mai sunt două conferinţe naţionale, care trebuie şi ele anunţate. Mai avem din partea CJ cerere pentru un banner pe Copou şi alte patru în Centru. Ce să facem, să inventăm stâlpi? Apoi, să fim serioşi. Abia ieri au apărut în oraş afişele cu Udrea. Nici pe cei de la PMP nu i-a interesat până acum”, a replicat viceprimarul Mihai Chirica. 

Comentarii