Patronul „Bellaria”, citat la instanţă în dosarul executărilor abuzive ale Lăcrămioarei Mereuţă

sâmbătă, 04 iulie 2015, 01:53
1 MIN
 Patronul „Bellaria”, citat la instanţă în dosarul executărilor abuzive ale Lăcrămioarei Mereuţă

Judecătorii Curţii de Apel au dispus citarea în instanţă a persoanelor care au calitate de părţi vătămate în dosarul penal în care este cercetat cunoscutul executor judecătoresc Lăcrămioara Mereuţă.

Instanţa urmează să audieze victimele în cadrul unei acţiuni judecătoreşti în care executorul a contestat măsurile asiguratorii impuse de procurori pe numele său. Printre cei citaţi se numără şi omul de afaceri Constantin Şorănescu, proprietar, printre altele, al cunoscutului hotel-restaurant "Bellaria" din Bucium. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi formulat o plângere după ce i s-ar fi vândut de la biroul de executori judecătoreşti al Lăcrămioarei Mereuţă un imobil subevaluat.

La licitaţia respectivă a participat şi complicele executorului Romeo Stanciu. Constantin Şorănescu nu a răspuns ieri apelurilor telefonice ale reporterilor “Ziarul de Iaşi”. Lăcrămioara Mereuţă este acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi pentru abuz în serviciu, fals şi constituirea unui grup infracţional organizat. Alături de celelalte persoane din dosar, aceasta ar fi organizat o serie de licitaţii în care s-ar fi vândut bunuri la preţuri subevaluate. La licitaţii participau şi persoane care aveau rolul de “mână moartă.”

 

 

Comentarii