Patru bărbaţi ridicaţi de Poliţie de acasă sau de pe stradă şi băgaţi în puşcărie

vineri, 21 aprilie 2017, 14:48
1 MIN
 Patru bărbaţi ridicaţi de Poliţie de acasă sau de pe stradă şi băgaţi în puşcărie

Patru ieşeni condamnaţi la închisoare de către judecătorii ieşeni au fost „ridicaţi“ de poliţişti şi introduşi în penitenciar. Poliţiştii de la Răducăneni şi Costuleni au ridicat de acasă un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost condamnat la zece luni de închisoare în iulie 2017 după ce a bătut un vecin, provocându-i leziuni. 

De asemenea, poliţiştii au ridicat din Iaşi un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Bârnova, care a primit o pedeapsă de doi ani închisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, dar şi fără permis de conducere.

„De asemenea, poliţiştii de la Secţia 2 au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de trei ani închisoare emis de Curtea de Apel Bacău, pe numele unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Neamţ, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori. Totodată, poliţiştii Secţiei 8 Rurală Leţcani au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Popeşti, pe numele căruia Judecătoria Iaşi a emis un mandat de executare a pedepsei de un an şi 8 luni de închisoare pentru infracţiunea de vătămare corporală gravă. În baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, cei patru bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul Iaşi“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. 

 

 

Comentarii