Patru din patru!

vineri, 04 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 Patru din patru!

Câştigând ieri la Alexandria, Politehnica Miroslava Iaşi a acumulat maximum de puncte în startul Diviziei A de handbal masculin. HC Universitas a rămas la cota zero, după eşecul de la Vaslui

 

 
Divizia A de handbal masculin a programat ieri partidele din etapa a IV-a. Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi a confirmat startul foarte bun de sezon, bifând al patrulea succes consecutiv, 31- 30 (14-19), la Alexandria, cu HC Teleorman. “Deşi ne-au lipsit trei piese importante, Caciuc, Czari şi Burdun şi l-am pierdut pe parcursul jocului şi pe Dil, tot din motive medicale, am reuşit să câştigăm un meci extrem de tensionat, în care reprizele au fost total diferite. Îi felicit pe băieţii care au jucat, pentru că au dat dovadă de caracter şi s-au mobilizat la maximum în condiţiile deosebite în care am evoluat: cu mulţi accidentaţi, în deplasare şi după un start bun al gazdelor” a declarat antrenorul ieşenilor, Florin Spiridon, care a fost eliminat în repriza a doua, după ce şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care arbitrii judecau fazele. Tehnicianul ieşenilor, care a precizat că şi Folescu a fost eliminat direct, în ultimul minut, a mai spus că golurile echipei sale au fost marcate de Albu (8), Vulpe (7), Dil (4), Hîrţan (4), Folescu (3), Ciocoiu (2), Negru (1), Toma (1), Sărăcilă (1).

Într-un alt joc din aceeaşi rundă, HC Vaslui a trecut de HC Universitas Iaşi cu scorul de 41-18 (22-8). Vasluienii au acumulat astfel maximum de puncte, în timp ce ieşenii au rămas la cota zero în clasament.

 

Comentarii