Patru ţigani care furau lemne au călcat în picioare un pădurar

miercuri, 14 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 Patru ţigani care furau lemne au călcat în picioare un pădurar

Un pădurar din judeţ riscă să-şi piardă viaţa după ce a surprins la furat lemne mai mulţi hoţi. Ştefan D., în vârstă de 39 de ani, pădurar în localitatea Prisăcani, a primit o bătaie soră cu moartea de la patru romi pe care i-a prins la furat lemne. 

Bărbatul a fost bătut cu biciul, cu pumnii, cu picioarele, cu bucăţi de lemn şi lăsat inconştient în mijlocul pădurii. Bărbatul a ajuns la spital după ce a fost găsit de un alt cetăţean. Victima a fost transportată în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu un echipaj de inter­venţie medicală şi ulterior transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament de specialitate.

„Pacientul prezenta urme de agresiune fizică, multiple hematoame în zona toracelui, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fracturi de coloană lombară. După acordarea primului ajutor şi efectuarea investigaţiilor în UPU, pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. 

Comentarii