Patru victime ale şoselei în weekend. Vinovatul a fugit de la locul faptei

luni, 18 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Patru victime ale şoselei în weekend. Vinovatul a fugit de la locul faptei

Patru victime ale accidentelor rutiere au avut nevoie de îngrijiri medicale în ultima gardă. 

Oamenii răniţi în accidente rutiere diferite au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ de unde, după consultaţii, au fost transferaţi pentru investigaţii amănunţite la Spitalul de Neurochirurgie. Astfel, doi soţi dintr-un accident rutier pro­dus sâmbătă seara la Probota au fost internaţi la Nerucohirurgie cu multiple trau­matisme.

Cei doi au fost loviţi în maşină de un alt şofer, care nu ar fi acordat prioritate şi care a părăsit locul tamponării. „Din accidentul produs în jurul orei 20.30 au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. La locul solicitării a mers un echipaj de terapie intensivă SMURD, descarcerarea şi un echipaj SAJ B2. Un bărbat de 21 de ani, cu politraumatism prin accident rutier, a fost găsit în comă de gradul 1, a fost preluat de TIM şi adus în UPU, fiind ulterior dirijat la Neurochi­rurgie. A doua victimă, o femeie de 20 ani, prezenta o contuzie toraco-abdominală, o contuzie de umăr drept, un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. Pacienta a fost preluată de echipaj SAJ şi adusă, iniţial, în UPU, fiind apoi dirijată către Neurochirurgie“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Al treilea pacient ajuns în UPU după un accident rutier, un bărbat de 42 de ani, şofer pe TIR, prezenta o contuzie toraco-abdominală. După consultaţie, bărbatul a mers la domiciliu. A patra victimă care a necesitat ajutor medical, un bărbat de 72 de ani din Iaşi, pieton, a fost accidentat sămbătă în Tătăraşi, la Flux. Pacientul a ajuns în UPU cu răni la nivelul capului şi al abdomenului. 

Comentarii