Peste jumătate dintre cei care vor să fie poliţişti de frontieră au picat testul psihologic

joi, 13 octombrie 2016, 01:52
2 MIN
 Peste jumătate dintre cei care vor să fie poliţişti de frontieră au picat testul psihologic

Jale mare la concursul pentru ocuparea celor 56 de posturi scoase la mezat la Poliţia de Frontieră Iaşi. La testarea psihologică avută zilele trecută şi la care rezultatele au fost anunţate ieri, dintre cei 863 de candidaţi înscrişi, mai mult de jumătate au căzut.

De exemplu, pentru cele 47 de posturi de agenţi de poliţie au rămas 396 de candidaţi, iar 468 au fost respinşi sau nu s-au prezentat la examinarea psihologică. De asemenea, pentru ocuparea unor posturi de ofiţer s-au înscris 99 de persoane, dintre care au fost declaraţi apţi psihologic 75. De exemplu, pentru un post de ofiţer la compartimentul financiar au rămas 44 de candidaţi înscrişi în concurs, iar pentru cele două posturi de ofiţeri la compartimentul Administrarea Patrimoniului imobiliar au rămas 6 candidaţi pentru unul şi un candidat pentru celălalt.

Pentru trei posturi de ofiţer la compartimentele Comunicaţii şi Informatică au rămas pentru fiecare dintre ele, 4 candidaţi, 3 candidaţi, respectiv 13 candidaţi. De asemenea, pentru încă alte trei posturi de ofiţeri în structuri operative au rămas patru candidaţi. “Până la data de 19 octombrie, la ora 16, candidaţii rămaşi în concurs vor depune la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi dosarele de recrutare în volum complet. În perioada 20 şi 21 octombrie, va avea loc analiza dosarelor candidaţilor, ca următoare etapă a concursurilor aflate în desfăşurare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. 

 

Comentarii