N

PNL, gata să iasă la proteste pe Pietonal. PSD: „să nu ne punem mintea cu prostul”

N

vineri, 11 aprilie 2014, 22:50
2 MIN
 PNL, gata să iasă la proteste pe Pietonal. PSD: „să nu ne punem mintea cu prostul”

\N

„Dacă PSD insistă în acţiunea sa iresponsabilă (schimbarea denumirii Aeroportului, n.r.), va regreta momentul în care a decis să transforme Ştefan cel Mare în pietonal“, a declarat ieri fostul viceprimar liberal Marius Dangă.

Propunerea PSD de botezare a Aeroportului continuă să stârnească valuri. Preşedintele filialei municipale a PNL, Marius Dangă, şi-a cerut scuze pentru faptul că l-a numit „vătaf“ pe liderul grupului de consilieri judeţeni PSD, Cristian Stanciu. „La festivitatea de lansare a cursei aeriene Iaşi – Tel Aviv, Stanciu mi-a transmis supărarea sa pentru faptul că l-am numit «v­ă­taf». Dacă l-am supărat, îl rog să primească scuzele mele, dar sper să nu supăr când voi înlocui acest termen cu cel de «iresponsabil». Stanciu a declarat că nu a renunţat la ideea schimbării numelui Aero­portului. A continua acest demers atunci când toată lumea ţi-a spus că este o greşeală, că pui în pericol însuşi proiectul de modernizare a Aeroportului, este o iresponsabilitate“, a declarat Dangă. Acesta a avertizat că PNL va organiza pro­teste în situaţia în care PSD nu renunţă la ideea atribuirii numelui „Moldova“ pentru Aeroport. „Dacă PSD insistă în acţiunea sa iresponsabilă, va regreta momentul în care a decis să transforme Ştefan cel Mare în pietonal. Acolo sunt sediile PSD şi Primăriei. Oricând pe pie­tonal se pot plimba unul, doi, cinci oameni, sau 1.000, 2.000, 10.000. Pietonalul ar fi un loc interesant pentru a ne testa imaginaţia“, a spus Dangă.

Contactat telefonic, Stanciu şi-a apărat proiectul de botezare a Aero­portului, propunere pe care o consideră utilă pentru afirmarea caracterului de capitală regională a Iaşului. „Înţelepciunea populară ne învaţă să nu ne punem mintea cu prostul. Cei care nu vor înţelege acest lucru vor continua să facă atacuri la persoană în loc să se ocupe de lucruri importante. Faptul că pe cei din PNL îi deranjează atât de mult schimbarea denumirii Aeroportului arată că utilizează aerogara ieşeană în scop electoral. În sprijinul afirmaţiilor mele vin şi pozele pe care preşedintele CJ şi liberalii şi le-au pus la Aeroportul Iaşi“, a afirmat Stanciu.

Comentarii