Poliţia caută 56 de agenţi pentru Rutieră sau Ordine Publică

sâmbătă, 01 octombrie 2016, 13:21
1 MIN
 Poliţia caută 56 de agenţi pentru Rutieră sau Ordine Publică

Poliţia ieşeană a scos din nou o serie posturi la concurs. În perioada 3 – 7 octombrie vor fi făcute înscrieri pentru 56 de posturi care vor fi ocupate din surse externă, adică din rândul civililor. Din acest număr de posturi, şapte sunt pentru agenţi de poliţie rutieră, şase posturi de agenţi de ordine publică în oraş şi 43 de agenţi de ordine publică în mediul rural. Aceştia din urmă vor fi ajutor de şef de post.

„În ziua de 3 octombrie se va da startul reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent. Sursa de recrutare pentru cursuri este formată din persoanele care îndeplinesc condiţiile legale, concursul urmând să fie susţinut pe 19 noiembrie 2016. Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi i-au fost repartizate 56 de posturi pentru încadrarea din sursă externă şi două posturi care vor fi ocupate prin concurs de către foştii angajaţi ai Poliţiei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Condiţiile care trebuie îndeplinite de candidaţi şi alte informaţii pot fi vizualizate pe site-ul www.is.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră, Posturi scoase la concurs începând cu 1 octombrie. 

Comentarii