Pompierul cu capul zdrobit de o bară căzută dintr-un camion nu are şanse la viaţă

vineri, 22 august 2014, 01:57
2 MIN
 Pompierul cu capul zdrobit de o bară căzută dintr-un camion nu are şanse la viaţă

Acesta este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Camionul în culpă nu a fost încă identificat.

Băcăuanul internat miercuri la Spitalul de Neurochirurgie în comă de gradul al IV-lea este în continuare în stare critică, me­dicii fiind din ce în ce mai pesimişti pri­vind evoluţia sa. Pacientul în vârstă de 50 de ani a dat semne de îmbunătăţire după ope­raţie, însă în urma examenelor supli­men­tare făcute de medici s-a observat că zo­na lovită de obiectul de metal este aproa­pe ne­fun­cţională. Din această cauză, doc­torii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte sta­rea pacientului.

„Pa­cien­tul este în con­ti­­nuare în sta­re critică. Începuse o uşoa­ră ameliorare după câteva ore de la ope­ra­ţie, însă la com­puter tomograf s-a ob­ser­vat că zona în care a intrat obiectul res­pectiv este aproa­pe nefun­cţio­nală. Prognosticul în cazul pa­cientului rămâ­ne rezervat”, a spus dr. Marius Dabija, pur­tător de cuvânt al Spi­talului de Neu­ro­chirurgie.

Costică D., din localitatea Că­iuţi, judeţul Bacău, a fost rănit în urma unui accident ru­tier petrecut pe raza co­mu­nei Ştefan cel Ma­re din judeţul Bacău. Băr­batul, pompier de profesie, se afla la vo­lanul maşinii sale, o Dacia Solenza, când a fost rănit grav la cap de o bară de me­tal căzută dintr-un autocamion de pe con­trasens care încă nu a fost identificat (foto, simulare realizată de Pro TV). Repre­zen­tanţii IPJ Bacău au men­ţionat că tot fac cercetări pentru a găsi vehi­culul din care s-a desprins bara de metal care l-a bă­gat în spital pe Costică D.
 

Comentarii