Posturi libere: comisar la OPC, inspector la Primărie sau economist la Spitalul de Recuperare

luni, 10 august 2015, 01:55
2 MIN
 Posturi libere: comisar la OPC, inspector la Primărie sau economist la Spitalul de Recuperare

În sistemul bugetar ieşean sunt disponibile în perioada imediat următoare aproximativ 20 de posturi. Cele mai multe dintre acestea sunt oferite de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

 

Instituţia angajează doi inspectori în cadrul serviciului achiziţii publice, altul la serviciul pentru situaţii de urgenţă, doi inspectori la serviciul management de caz şi un altul la Complexul de Servicii Sociale pentru Copii din Târgu Frumos. Tot în cadrul sistemului de protecţie socială, Direcţia de Asistenţă Comunitară din cadrul Primăriei caută un funcţionar administrativ.
 
Pentru obţinerea postului sunt suficiente studiile medii, dar se cere o vechime în muncă de cel puţin 9 ani. În cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului este disponibil temporar un post de comisar clasa I, grad superior, acesta urmând să-şi desfăşoare activitatea în Iaşi. Primăria municipiului oferă şi ea un post de inspector clasa I, grad de asistent, în cadrul biroului de administrare a mediului urban. De asemenea, la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară este nevoie de serviciile unui registrator de carte funciară. Ultimele posturi disponibile în instituţii bugetare din municipiu sunt unul de economist debutant la Spitalul de Recuperare şi unul de îngrijitor în cadrul Direcţiei Servicii Social-Studenţeşti a Universităţii “A.I. Cuza”.
 
În comuna Mogoşeşti-Siret sunt disponibile două posturi, unul de ghid de turism debutant şi celălalt de agent de turism debutant, ambele în cadrul Centrului de Informare şi Promovare Turistică. Două posturi similare sunt oferite şi de primăria comunei Cotnari. Primăria Hărmăneşti oferă o jumătate de normă de şofer categoria D, pentru microbuzul şcolar al comunei, iar în şcoala gimnazială Moşna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de îngrijitor, cu normă întreagă. De asemenea, la Rediu se caută un muncitor calificat II, ca şofer de buldoexcavator.
 

 

Comentarii