Povestea taximetristului bănuit că şi-a înscenat un jaf devine credibilă

joi, 08 august 2013, 01:50
2 MIN
 Povestea taximetristului bănuit că şi-a înscenat un jaf devine credibilă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au continuat ieri cercetările în cazul taximetristului de la Euro Taxi care a reclamat că a fost jefuit pe „Drumul Hoţilor“. Oamenii legii au audiat ieri mai multe persoane, printre care şi colegi de ai reclamantului de 33 de ani. Potrivit unor surse ar fi fost audiat şi patronul firmei de taxi, care ar fi precizat că subalternul său ar fi unul dintre cei mai activi angajaţi ai societăţii şi că povestea sa ar putea fi plauzibilă. Acesta nu a putut fi contactat ieri.

Până la închiderea ediţiei noastre, potrivit purtătorului de cuvând al IPJ, cercetările din acest caz erau în plină desfăşurare. Reamintim că marţi dimineaţa, în jurul orei 1.30, un taximetrist de la Euro Taxi a reclamat că un client l-ar fi agresat şi i-ar fi furat maşina şi suma de 5.000 de lei. Reclamantul le-a spus poliţiştilor că a luat clientul din Păcurari şi că trebuia să-i ducă în zona Mănăstirii Vlădiceni. Înainte de a ajunge acolo, pe strada Trei Fântâni, denumită „Drumul Hoţilor“, clientul ar fi scos un cablu şi l-ar fi strangulat pe şofer.

Ulterior, ar fi luat maşina cu tot cu cei 5.000 de lei care se aflau în torpedou. Taximetrul a fost găsit ulterior în Bularga, jumătate din suma pretinsă a fi fost furată fiind de asemenea descoperită.

Comentarii