PPI a anunţat ieri listele complete de candidaturi

joi, 27 octombrie 2016, 01:52
2 MIN
 PPI a anunţat ieri listele complete de candidaturi

Aceştia vor candida sub sigla Uniunii Salvaţi România u PPI mizează la Iaşi pe un senator şi doi deputaţi „Am vrut să propunem cea mai bună listă pe care ieşenii o vor avea la dispoziţie, şi am reuşit acest lucru“, spune Andrei Postolache.

Partidul Pentru Iaşi (PPI) va propune şase candidaţi pe listele Uniunii Salvaţi România (USR) pentru alegerile parlamentare. Doctorul în finanţe Cosette Chichirău va deschide lista pentru Camera Deputaţilor, iar scriitorul Dan Lungu pe cea a Senatului. Liderii PPI au anunţat ieri că pentru un mandat de deputat vor mai candida Mihai Lupu (cercetător ştiinţific), Silviu Gurlui (conferenţiar doctor la Facultatea de Fizică a Universităţii „Al.I.Cuza“) şi George Ţăranu (şef de lucrări la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“).

În acelaşi timp, poziţia a doua la Senat va fi ocupată de Eugen Neagu, profesor de nanotehnologie la Universitatea „Gh. Asachi“. „Am vrut să propunem cea mai bună listă de candidaţi pe care ieşenii o vor avea la dispoziţie pe buletinele de vot în această toamnă, şi am reuşit acest lucru. Pe lângă îndeplinirea criteriilor de integritate, candidaţii noştri sunt, fără excepţie, buni profesionişti, care şi-au demonstrat competenţa în domeniile lor de activitate. În sfârşit, ieşenii vor putea trimite în parlament oameni pentru care interesul cetăţenilor care i-au votat va fi prioritar“, a declarat liderul PPI, consilierul local Andrei Postolache.

El a subliniat că, în ultimii 25 de ani, proiectele majore ale Iaşului au fost blocate sistematic, în timp ce parlamentarii ieşeni au fost preocupaţi să intre „în graţiile şefilor de la Bucureşti pentru a fi propuşi pentru un nou mandat“. „Ne bucurăm că Uniunea Salvaţi România şi-a asumat ca prioritate în programul său politic Autostrada care să lege Moldova de vestul ţării“, a conchis Postolache. Astăzi este termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare. 

Comentarii