De Business

Punem punctul pe știi

Profi a mai deschis un magazin în Tătăraşi

Unitatea este situată în cadrul complexului Stejar.

vineri, 04 septembrie 2015, 01:50
2 MIN
 Profi a mai deschis un magazin în Tătăraşi

Unul din cei mai importanţi jucători din retail îşi consolidează poziţia pe piaţa de profil din Iaşi. Profi a deschis un nou magazin în Tătăraşi, fiind cel de-al treilea supermarket al lanţului în acest cartier. Acesta este amplasat în cadrul complexului comercial Stejar, situat pe strada cu acelaşi nume, la numărul 13.

Noul magazin din Iaşi al reţelei Profi funcţionează în format City şi are o suprafaţă totală de 310 metri pătraţi din care sala de vânzări ocupă circa 230 metri pătraţi, au indicat oficialii companiei. După inaugurarea acestei unităţii de pe strada Stejar, numărul supermarketurilor Profi din municipiul Iaşi a ajuns la zece. Lanţul mai deţine în judeţul Iaşi alte două magazine, situate în oraşele Hârlău şi Paşcani. La finele lunii iulie a acestui an Profi a izbutit să înfingă steagul şi pe Copou, una din zonele de lux ale oraşului unde supermarketurile nu îşi extinseseră încă operaţiunile. Atunci, reţeaua deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors a inaugurat un supermarket de peste 500 metri pătraţi pe Bulevardul Carol, vis-à-vis de clubul Skye.

 
Tot în acest an, în luna martie însă, reţeaua a deschis şi o unitate pe Bulevardul Independenţei, în spaţiul unde funcţionase anterior magazinul Fidelio. În total, anul trecut, retailerul cu capital polonez a deschis în ţară 71 de magazine noi, iar planurile de expansiune pentru acest an vizează cel puţin acelaşi număr, potrivit declaraţiilor anterioare ale conducerii  companiei. În 2014, în municipiul Iaşi, compania Profi a deschis trei unităţi: una în cartierul Alexandru cel Bun, în Piaţa Voievozilor, respectiv două în Tătăraşi, pe străzile Han Tătar şi Ciurchi. Cu 335 de magazine în 160 de localităţi, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, prezentă în toate judeţele ţării, pentru care lucrează peste 8.000 de angajaţi.
 

 

Comentarii