Profilul lui Chirica pe Wikipedia a fost actualizat: a fost inclusă solidarizarea cu protestatarii

luni, 13 februarie 2017, 15:40
1 MIN
 Profilul lui Chirica pe Wikipedia a fost actualizat: a fost inclusă solidarizarea cu protestatarii

Profilul primarului Mihai Chirica de pe site-ul Wikipedia a fost actualizat recent, pentru a a aduce la zi ultimele „isprăvi” ale edilului. Astfel, un paragraf nou, vorbește despre „solidarizarea cu protestele populare din februarie 2017” și de acțiunile întreprinse de Chirica în ultima perioadă, între care și solicitarea demisiei lui Florin Iordache, fostul ministru al Justiției în cabinetul Dragnea-Grindeanu.

UPDATE: Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica a precizat pentru “Ziarul de Iaşi” că profilul de pe site-ul Wikipedia nu-i aparţine. El spune că nu a fost creat de el şi prin urmare nici nu a făcut vreo modificare în cadrul acestuia, nici direct, nici indirect prin intermediul altcuiva.  

„Solidarizarea cu protestele populare din februarie 2017

În februarie 2017, în calitate de vicepreşedinte PSD, Chirica şi-a criticat conducerea propriului partid, exprimându-şi solidaritatea faţă de protestele stradale împotriva acţiunilor Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal prin ordonanţă de urgenţă (OUG 13/2017). Chirica a solicitat demisia Ministrului de Justiţie Florin Iordache şi l-a acuzat pe preşedintele PSD Liviu Dragnea că „nu ştie să pună oameni competenţi în jurul dumnealui şi nu ştie să asculte de sfaturile oamenilor care contează. Eu personal nu mi-am propus să fiu preşedinte al PSD, eu personal îi cer domnului preşedinte Liviu Dragnea să corecteze greşelile comise; are puterea şi are şi responsabilitatea să o facă”, scrie în cel mai recent update la profilul primarului de pe pagina de internet Wikipedia.
 
 

Comentarii