Proiecţii de film, spectacole şi desene animate la Ateneu

luni, 24 octombrie 2016, 01:52
2 MIN
 Proiecţii de film, spectacole şi desene animate la Ateneu

În perioada 24-30 octombrie, la Ateneul din Iaşi vor avea loc mai multe evenimente destinate atât celor mici, cât şi adulţilor. Astfel, pe 25 octombrie, de la ora 19, ieşenii pot urmări proiecţia filmului „Războiul Regelui”, în Sala Mare „Radu Beligan”.

Aceasta aduce în prim-plan imagini şi dezvăluiri ale regelui Mihai cu privire la momente cheie ale anilor ’40. Pe 26 octombrie, de la ora 18, veţi putea urmări documentarul „Demain/Ziua de Mâine”, un film produs şi regizat de Cyril Dion alături de Mélanie Laurent şi recompensat cu Premiul César pentru cel mai bun film documentar. Intrarea este liberă la aceste două evenimente. Pe 27 octombrie, de la ora 19, publicul poate urmări spectacolul de teatru „Prima dată”, o comedie cu Erica Moldovan şi Dumitru Florescu. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar studenţii, elevii, şomerii şi pensionarii au parte de o reducere de 5 lei. Biletele au fost puse în vânzare on-line pe site-ul www.ateneuiasi.ro, dar se pot cumpăra şi direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10. -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Urmează un spectacol pentru copii, care va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 10. „Totul este magic” e primul spectacol de teatru de magie realizat în Iaşi de către Teatro Blu. Elementele de magie sunt gândite pentru a aduce bună dispoziţie spectatorilor de vârste diferite. Preţul unui bilet este de 8 lei şi se poate procura on-line ori de la casa de bilete. Ultimul eveniment al săptămânii are loc tot pe 30 octombrie, dar de la ora 12, şi constă într-un colaj de desene animate ale anilor ’80-’90. Proiecţia este adresată în primul rând copiilor, dar şi părinţilor sau bunicilor care îşi vor reaminti cu drag de inocenţa copilăriei. Intrarea la acest eveniment este liberă.

 

Comentarii