Proprietarii de magazine săteşti au scăpat, pentru moment, de doi hoţi

marți, 07 februarie 2017, 22:34
1 MIN
 Proprietarii de magazine săteşti au scăpat, pentru moment, de doi hoţi

Doi tineri care spărgeau magazine prin zona localităţilor Ţibana şi Dagâţa, au fost prinşi de către poliţişti. În urma identificării lor, poliţiştii au mai recuperat o mică parte din „prada“ acestora.

„În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, prin escaladarea unui geam, cei doi ar fi pătruns în interiorul unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras produse alimentare, în valoare totală de 1.500 lei. De asemenea, în noaptea de 31 spre 1 februarie, prin forţarea uşii de acces, aceştia ar fi pătruns în altă societate comercială din comuna Dagâţa de unde au sustras bunuri alimentare în valoare totală de 300 lei. Totodată, în noaptea de 24 spre 24 ianuarie, aceştia ar fi sustras din incinta altei societăţi comerciale din comuna Dagâţa, bunuri alimentare şi nealimentare, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 lei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Poliţiştii au reuşit să recupereze doar 20% din bunurile furate de cei doi hoţi, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.

Comentarii