Proxenet de tristă faimă ţinut ani buni la răcoare de judecători

marți, 02 decembrie 2014, 02:54
2 MIN
 Proxenet de tristă faimă ţinut ani buni la răcoare de judecători

Tribunalul Iaşi a năruit şansele unuia dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Iaşi de a respira aerul din afara puşcăriei.

Magistraţii ieşeni au respins contestaţia prin care traficantul Neculai Papafir speră că va fi eliberat. Decizia poate fi contestată la instanţa superioară.

Papafir a fost condamnat la şase ani de puşcărie pentru trafic de persoane, el aflându-se în prezent în spatele gratiilor. Alături de concubina sa, Papafir a obligat două ieşence, de 18, respectiv 23 de ani, să se prostitueze într-un apartament din Piaţa Unirii. Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a In­fracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, traficanţii stăteau de veghe în apartament pentru ca fetele să nu fugă sau să-şi contacteze rudele.

Astfel, precizează anchetatorii, de la opt dimineaţa la opt seara, paznic era Delia Co­şug, partenera lui Papafir, iar de la ora 20.00 până spre dimineaţă, când fetele erau trimise la culcare, cerber era Papafir. Neculai Papafir se ascundea de multe ori în dulap, în timpul în care fetele erau obligate să se prostitueze, pentru a auzi dacă acestea îi vorbesc de rău sau se plâng clienţilor.

Clienţii ajungeau în apartamentul desfrâ­ului prin intermediul anunţurilor publicate în ziare. Traficanţii au publicat anunţuri cu trei numere de telefon diferite, pentru ca fetele să-şi dea nume diferite când erau contactate de clienţi. De multe ori şi preţurile difereau, însă procurorii susţin că, în medie, cele două fete încasau pentru o partidă de sex 50-60 de lei, iar pentru o oră, în jur de 100 de lei. Perversiunile erau ceva mai scumpe.

„Cele două părţi vătămate au întreţinut relaţii se­xuale cu clienţi, contra cost, relaţii sexuale orale, normale, anale, dar au făcut şi show-uri lesbi“, spun procurorii în propunerea de arestare preventivă. Ei mai meţionează că, pentru a le vedea pe cele două fete făcând sex una cu cealaltă, clienţii scoteau din buzunar până la 200 de lei. Programul fetelor era infernal. Ele aveau minimum zece clienţi pe zi şi erau obligate să-şi vândă trupul de luni până sâmbătă. Calvarul minorelor s-a încheiat când una dintre fete a reuşit sa alerteze poliţia.

Comentarii