Puştii ţin la tăvăleala!

marți, 24 ianuarie 2017, 02:43
2 MIN
 Puştii ţin la tăvăleala!

 

CSM Poli – FC Tosno 3-3 (1-2), într-un meci amical disputat în Antalya, în care ieşenii au fost egalaţi în ultimul minut
 
 
Aflată în cantonament în Antalya, CSM Politehnica Iaşi a disputat ieri al patrulea meci de verificare al anului. Formaţia pregătită de Eugen Neagoe a întâlnit pe FC Tosno, grupare clasată pe locul II în eşalonul secund rus. Scorul final a fost 3-3 (1-2). După ce ruşii au ratat două ocazii mari, prin Kutin, ieşenii au deschis scorul în minutul 25, Ciucă reluând precis, cu o lovitură de cap, centrarea lui Vasile Gheorghe. Tosno a revenit şi a câştigat primul act graţie golurilor marcate de fostul atacant al Concordiei Chiajna, ucraineanul Milevski (’36), după o lovitură liberă “mişcată” de Garbuz, şi Kutin (’38), care a finalizat o acţiune personală desfăşurată în zona centrală. Românii au trecut în avantaj în actul secund după reuşitele lui Panţîru (minutul 49), care a finalizat o centrare a lui Sato şi Bădic (’78), după un corner executat de Ţigănaşu. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, de Kireenko, după un corner.
CSM a rulat în formula: Caparco – Voicu (’85 – Bosoi), Mihalache (’46 –  Frăsinescu), Ciucă, Sato – Danale (’60  – Ciucur), V. Gheorghe (’46 – Răuţă), Bădic, Panţîru (’60 – Ţigănaşu) – Böle (’46 – Ştefănescu) – Boiciuc (’46 – Moldovan).
“Important este că am terminat meciul fără jucători accidentaţi! Rar am văzut o echipă să joace aşa agresiv cum a fost Tosno. Principalul câştig este faptul că puştii au ţinut la tăvăleală, se bat pentru a se ridica la nivelul la care se joacă. Şi Danale, şi Moldovan, şi Boiciuc, şi Panţîru. Trebuie să avem grijă, pentru că ei sunt viitorul. Rezultatul nu ne-a interesat foarte mult, însă era bine dacă nu luam gol la ultima fază şi câştigam iarăşi. Una peste alta, a fost un antrenament foarte bun” a concluzionat preşedintele CSM Politehnica, Florin Prunea.

Ultima repetiţie a grupării din Copou înaintea reluării Ligii I de fotbal va avea loc mâine, în compania bulgarilor de la Dunav Ruse. Reamintim, în precedentele întâlniri amicale, ieşenii au remizat alb cu Şahtior Karagandî (Kazahstan) şi au învins pe Jagiellonia Bilaystok (liderul campionatului polonez), cu 1-0 (0-0) şi pe Vereia Stara Zagora (Bulgaria), cu 2-0 (0-0).  

 

 

 

Comentarii