Putem bate Steaua!

vineri, 02 octombrie 2015, 01:43
3 MIN
 Putem bate Steaua!

Antrenorii şi jucătorii de la CSMS sunt încrezători că pot trece sâmbătă de echipa campioana


 
 
CSMS Iaşi intră astăzi, după antrenamentul care va avea loc în cursul după amiezii, în cantonamentul dinaintea partidei cu FC Steaua Bucureşti, din ultima etapă a turului Ligii I de fotbal. Starea de spirit a ieşenilor înaintea duelului cu formaţia campioană este foarte bună, optimismul fiind etalat şi ieri, la o conferinţă de presă la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi fotbalistul Alexandru Boiciuc.
Tehnicianul a anunţat că echipa sa va juca la victorie mâine. “Va fi un meci foarte dificil. Steaua vine după trei victorii consecutive, noi nu am obţinut o victorie de mult timp. Dar, vrem să facem un meci bun şi vom încerca să câştigăm toate punctele. Ştiu că e greu, dar starea de spirit este foarte bună, jucătorii sunt concentraţi. Sper să concretizăm ocaziile de gol pe care ni le vom crea” a spus Napoli, care s-a referit şi la spectatori: “Anul trecut, a fost un meci cu miză mare. Noi am avut nevoie de un rezultat pozitiv pentru a ne atinge obiectivul, locurile I-X, Steaua – pentru a fi sigură de titlu. Ştiu că în Iaşi sunt mulţi stelişti. Noi, însă, avem nevoie de suporteri alături de noi”. Tehnicianul a mai precizat că o victorie ar duce Iaşul pe o poziţie mulţumitoare la sfârşitul turului. “Dacă batem Steaua, vom avea 16 puncte. Cred că e bine după un tur în care am fost mulţumit de joc, nu şi de punctele obţinute. Oricum, noi avem ca obiectiv obţinerea a nouă puncte în următoarele trei meciuri, pe care la vom disputa acasă”.
Optimismul lui Napoli a fost îmbrăţişat şi de Boiciuc. “E un meci foarte important pentru noi. Întâlnim iarăşi Steaua, trebuie să dăm sută la sută şi să dea Dumnezeu să câştigăm. Ştiu că anul trecut au fost mulţi ieşeni alături de Steaua, dar acum sperăm să-i facem să susţină oraşul lor, echipa lor, să ne susţină pe noi. Nu am jucat prea mult în startul sezonului, a fost decizia antrenorului, care, probabil, a verificat şi jucătorii nou veniţi. Eu îmi doresc foarte mult să joc mai mult, să dau goluri, să contribui la obţinerea unor rezultate bune ale echipei, care să ajungă în play-off”. Tânărul atacant moldovean a mai anunţat că va juca pentru echipa ţării sale pe viitor. “Eu am dublă cetăţenie, moldovenească şi română. Au fost câteva scrisori trimise la UEFA în legătură cu posibilitatea de a juca pentru România, însă nu am primit niciun răspuns. Voi juca în continuare pentru Moldova, care e patria mea. Am evoluat deja la echipa under 19, am dat şi un gol la un meci în Armenia, acum am fost convocat la echipa de tineret”.

Partida dintre CSMS şi Steaua se va disputa mâine, cu începere de la ora 21:00, biletele de intrare la meci urmând a fi distribuite şi astăzi, la magazinul oficial al clubului, de la Iulius Mall, între orele 12:00 şi 20:00, şi la casele din jurul stadionului, de la ora 10:00 la 16:00, iar mâine doar în jurul arenei din Copou, cu începere de la ora 10. Preţurile tichetelor de intrare la partidă sunt cuprinse între 30 şi 80 de lei.

Comentarii