Radu Miron şi Firoiu, în stand by

vineri, 20 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Radu Miron şi Firoiu, în stand by

Puşi pe lista disponibilizaţilor imediat după încheierea campionatului, cei doi fotbalişti au şanse să rămână la CSMS

 
Începută în forţă, curăţenia de iarnă la CSMS Iaşi s-a oprit înainte ca toate numele trecute de conducătorii clubului pe lista neagră să părăsească gruparea din Copou. Aceasta pentru că şefii CSMS şi-au reconsiderat poziţia faţă de Radu Miron şi Mihnea Firoiu, cei care, iniţial, trebuiau să aibă aceeaşi soartă ca Tomi Petrescu, Ionuţ Bădescu, Adrian Voicu şi Claudiu Ionescu, cei patru încheind conturile cu Iaşul. “Iniţial, s-a decis încheierea colaborărilor cu Radu Miron şi Firoiu. Reanalizând situaţia, s-a luat hotărârea ca ambii să mai primească o şansă, dacă acceptă anumite condiţii. Le-am transmis telefonic propunerea noastră, vom discuta faţă în faţă după vacanţă, când vom stabili dacă vom continua colaborarea şi în 2014” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
Repoziţionarea CSMS faţă de cei doi are legătură şi cu latura financiară. Cum Radu Miron are un salariu de 500 de euro lunar, suma e considerată convenabilă
pentru păstrarea unui jucător cu statut de rezervă. În ceea ce-l priveşte pe Firoiu, acesta va rămâne doar dacă va accepta reducerea retribuţiei lunare, care acum este de 1 000 de euro. Reamintim, în această lună un alt jucător ieşean. Olah, a rămas la echipă după ce a acceptat reducerea salariului, de la 2 700 de euro la 2 000 de euro.

Altfel, Prunea a refuzat să comenteze cazul Bogdan Miron, un alt fotbalist la care Iaşul stabilise că va renunţa în cazul în care e transferat un alt portar, situaţie care s-a realizat după aducerea italianului Caparco, de la ASA Tîrgu Mureş.

Comentarii