Rămânem la matineu

joi, 31 octombrie 2013, 02:50
2 MIN
 Rămânem la matineu
Partida dintre CSMS Iaşi şi Dunărea Galaţi, de sâmbătă, va începe la ora 11:00. Iaşul are trei absenţi la meciul cu gălăţenii
 

Duelul de sâmbătă, dintre CSMS Iaşi şi Dunărea Galaţi, din etapa a XI-a a Ligii a II-a de fotbal, va începe la ora 11:00. Informaţia a fost anunţată ieri, de clubul ieşean, care a renunţat la propunerea ca partida să se dispute de la ora 21:00. “Pentru jocul de sâmbătă, cu Dunărea Galaţi, existau două variante în ceea ce priveşte ora de start: ora obişnuită, 11, şi 21, după cum a propus Televiziunea Română, post cu care avem încheiat un contract privind drepturile de televizare ale jocurilor pe care le disputăm pe teren propriu în acest sezon. După ce au fost analizate toate avantajele şi dezavantajele, s-a luat decizia de a juca la ora 11” a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea.
În vederea disputei cu gălăţenii, CSMS are problemele de lot obişnuite în ultima perioadă. “Narcis Bădic şi Iulian Vladu nu vor intra în echipă nici la acest meci. Ei continuă să aibă probleme după accidentările suferite. Se pregătesc separat, urmează programul de recuperare stabilit. În ceea ce-l priveşte pe Cioranu, acesta se tratează la Bucureşti, după fractura pe care a suferit-o în startul sezonului” a mai precizat Prunea.

Şeful executivului ieşean s-a arătat încrezător în faptul că echipa ieşeană se va impune în partida cu modesta formaţie dunăreană: “Victoria obţinută etapa trecută, la Suceava, care a venit după două jocuri în care nu am câştigat, poate să aducă starea de încredere de care era nevoie. Atmosfera este foarte bună la echipă, lumea a venit alături de Marius Lăcătuş şi de echipă la jocul cu Rapid,  avem toate motivele să fim optimişti înaintea partidei cu Dunărea. Dacă vom fi concentraţi şi nu vom subestima adversarul, ne putem impune şi continua urcuşul spre primul loc”.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii