De Business

Punem punctul pe știi

RAR a prelungit programul de lucru în ziua de joi

joi, 28 ianuarie 2016, 02:50
1 MIN
 RAR a prelungit programul de lucru în ziua de joi

Registrul Auto Român a decis să prelungească programul de lucru cu şoferii în ziua de joi. În prezent, ieşenii care doresc să beneficieze de serviciile oferite de RAR Iaşi se pot prezentat de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.00 şi vinerea în intervalul 8.00 – 13.00.

Insă, începând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanţelor RAR va fi modificat în zilele de joi, şoferii putând apela la servicii până la ora 20.000, măsura fiind posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajaţi. „Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituţii care îşi respectă clienţii, întrucât există persoane care nu îşi pot neglija unele activităţi în prima parte a zilei. În funcţie de interesul publicului faţă de această iniţiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat inginerul George Dincă, directorul Registrului Auto Român.
 
Pentru a obţine o programare la RAR, şoferii ieşeni pot folosi două opţiuni: să apeleze serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672 sau să completeze corect şi complet toate datele din formularul pus la dispoziţie pe pagina www.rarom.ro
 
 
 
 
 
 

Comentarii