Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Vezi planurile lui pentru TVR

marți, 17 decembrie 2013, 14:51
1 MIN
 Rares Bogdan a primit aviz favorabil de la comisiile de cultura ale Parlamentului. Vezi planurile lui pentru TVR

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, C.T. Popescu.

Dupa avizul Comisiilor de cultura, pentru care s-au exprimat 15 voturi pentru, 1 impotriva si 5 abtineri, plenul reunit al Parlamentului se va exprima prin vot asupra numirii lui Rares Bogdan, propus de PNL, ca director-general interimar al TVR.

Rares Bogdan a precizat in fata Comisiilor de cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor ca printre prioritatile sale la televiziunea publica se numara TVR International, programele educative, culturale si sportive.

El a precizat ca jumatate din salariul sau ca director general al TVR il va dona ca bursa unui student la jurnalism.

"Cred ca TVR poate deveni un BBC romanesc, vreau sa fac cultura, educatie si mult sport", a afirmat Rares Bogdan. (Hotnews.ro) 

Comentarii