Reunire cu nervi

joi, 16 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Reunire cu nervi

 

CSMS Iaşi a avut primul antrenament de după vacanţă. Preşedintele Prunea a întrerupt conferinţa de presă în care se prezentau noutăţile
 
 
CSMS Iaşi a avut programat ieri după amiază primul antrenament de după vacanţă. La şedinţa de pregătire condusă de antrenorii secunzi Adrian Kereszy, Benone Dohot şi Cezar Honceriu, antrenorul principal, Nicolo Napoli, lipsind, au participat 29 de jucători: Grahovac, Hotoboc, Grecu (revenit de la U Cluj) – portari; Voicu, Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă, Saric, Ţigănaşu, Aniţoiu (FC Baia Mare), Moisi (revenit de la Pojorâta)-fundaşi; Llullaku, Goge, Mitic, V. Gheorghe, Enescu, Creţu, Bădic, Ciucur (Pandurii Târgu Jiu), Târşa (junior), Chelaru (revenit de la Cugir), Huţanu (revenit de la Cugir) – mijlocaşi; Cristea, Piccioni, Roman (FC Botoşani), Crenganiş (revenit de la Miroslava), Boiciuc (revenit de la Rapid Suceava), Moldovan (junior). Au lipsit, fiind învoiţi, Caparco, Böle şi Viveiros.
Informaţii amănunţite legate de reunirea echipei nu au putut fi obţinute, preşedintele Florin Prunea întrerupând conferinţa de presă a cărei organizare fusese anunţată de club cu o zi înainte, pe motiv că el şi Napoli nu fuseseră informaţi că aceasta se va ţine. Totuşi, surse din cadrul clubului au spus că Prunea, care a ameninţat că va lua măsuri în cadrul clubului, a fost înştiinţat că declaraţiile obişnuite de la reunire vor fi date într-un cadru organizat, chiar preşedintele spunând că va ajunge la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media.
Până ca Florin Prunea să refuze să dea declaraţii şi să-i interzică lui Andrei Cristea să vorbească, luaseră cuvântul Adrian Kereszy şi căpitanul echipei, Ionuţ Voicu. Primul a prezentat programul echipei: “Joi şi vineri va avea loc vizita medicală. Antrenamentele au loc în Copou până duminică, atunci când vom pleca la Snagov. Luni vom merge în Turcia, unde vom avea un cantonament de trei săptămâni”.
Voicu a spus că s-a rupt de fotbal în vacanţă: “Nici nu m-am uitat să văd cu cine am putea pica în Europa League, am vrut să mă deconectez total. Acum, suntem gata de treabă. Forţa grupului este atuul nostru. Depinde de noi cum gestionăm un vestiar în care suntem caractere diferite, însă care au acelaşi scop. Vom încerca să facem un  face un sezon mai bun decât precedentul. Ne dorim chiar play-off-ul, mai ales că l-am ratat la un punct în acest sezon”.
 
 
 
 
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii