Reunire fără noutăţi

joi, 05 ianuarie 2017, 02:43
2 MIN
 Reunire fără noutăţi

CSM Poli reia astăzi antrenamentele fără să fi făcut vreun transfer în vacanţă. Aducerea de noi jucători depinde de stabilirea bugetului de salarii/. Ce adversari vor întâlni ieşenii în Turcia

Vacanţa CSM Politehnica ia sfârşit astăzi. Formaţia ieşeană va reveni la antrenamente fără să fi transferat vreun jucător. “La ora actuală, nu am perfectat niciun transfer. Am discutat cu mai mulţi jucători, însă nu am bătut palma cu nimeni, pentru că nu am cum să promit nişte salarii când nu ştiu dacă le voi putea achita. Toată construcţia pentru acest an trebuie să plece de la bugetul pe care-l vom avea la dispoziţie. În funcţie de banii pe  care putem conta, stabilim bugetul de salarii lunar, implicit şi lotul de jucători” a declarat preşedintele CSM Poli, Florin Prunea, care a mai adăugat că e aproape de a se înţelege cu Ştiinţa Miroslava pentru legitimarea jucătorul de bandă stângă Ionuţ Panţîru: “Panţîru va fi prezent la reunire, însă trebuie să oficializăm discuţiile pe care le-am purtat cu echipa din Miroslava pentru perfectarea transferului”. Conform unor surse, Ştiinţa solicită circa 10 000 de euro pentru cedarea fotbalistului care împlineşte 21 de ani în martie.

Antrenorul CSM, Eugen Neagoe , a anunţat deja că îşi doreşte să conteze în acest an pe încă un atacant, doi mijlocaşi centrali şi un stoper. Printre numele vehiculate că sunt vizate de ieşeni se află cele ale lui Valentin Alexandru şi Ovidiu Herea (Pandurii Târgu Jiu), Vlad Morar (ASA Târgu Mureş). În cazul în care Ionuţ Voicu va pleca, va fi căutat şi un fundaş dreapta, printre variantele de schimb studiate fiind Gabi Matei (ASA Târgu Mureş) şi Marian Pleaşcă (Pandurii Târgu Jiu). Toţi jucătorii amintiţi ar putea discuta trecerea la CSM dacă devin liberi de contract.

La capitolul plecări figurează, după cum v-am informat, Alexandru Creţu, care a fost vândut pentru 100 000 de euro în Slovenia, la Olimpia Ljubljana. CSM vrea să se mai despartă de Dumitru Hotoboc, Nicuşor Grecu, Ante Saric şi Gianmarco Piccioni şi să-l împrumute pe Narcis Bădic.

În ceea ce priveşte programul de pregătire precompetiţional, acesta va avea ca punct principal de reper cantonamentul din Turcia, care se va derula între 12 şi 27 ianuarie. În această perioadă, Iaşul doreşte să dispute cinci meciuri amicale, patru fiind deja perfectate: pe 15, cu Şahtior Karagandî (Kazahstan), pe 18 cu Jagiellonia Bialystok (Polonia), pe 21 cu FC Tosno (Rusia 2) şi pe 25 cu Dunav Ruse (Bulgaria).  Liga I de fotbal se reia pe 4 februarie. 

Comentarii