„Reveria” Loredanei va cuprinde Iaşul în luna martie. Totul despre concert

luni, 26 ianuarie 2015, 21:11
2 MIN
 „Reveria” Loredanei va cuprinde Iaşul în luna martie. Totul despre concert

Concertul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Studenţilor.

Loredana începe în această primăvară cel de-al III-lea turneu prin ţară, pe 6 martie ajungând şi la Iaşi la Casa de Cultură a Studenţilor. „Reveria” va începe de la ora 19.30, iar biletul costă 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei categoria I şi 60 de lei la categoria a II-a. Biletele se găsesc la agenţia de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro şi blt.ro.

În cadrul acestui turneu sunt programate 16 concerte în 14 oraşe din ţară. dar şi la Chişinău. „Pornim din nou în turneu! Al treilea turneu consecutiv pentru toţi fanii mei din toată ţara! Reveria va călători prin toată România şi la Chişinău începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori şi invitaţi speciali în cea mai tare producţie artistică a anului, Reveria! Un spectacol unic şi irepetabil! De abia aştept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, aşa că rezervaţi-vă locul din timp! Pe curând!”, a transmis Loredana ieşenilor.

Primul concert din cadrul acestui turneu va aea loc pe 23 februarie la Piteşti, apoi pe 24 februarie la Craiova, pe 25 februarie la Deva, pe 26 februarie la Timişoara, pe 28 februarie la Arad, pe 1 martie la Cluj, pe 2 martie la Suceava, pe 3 martie la botoşani, pe 5 martie la Bacău, pe 8 martie la Chişinău, pe 10 martie la Ploieşti, pe 11 miercuri la Ploieşti, pe 14 martie la Galaţi şi pe 15 martie la Constanţa.

 

Comentarii