Revine Mihalache la echipă?

luni, 31 iulie 2017, 22:00
3 MIN
 Revine Mihalache la echipă?

 

Preşedintele CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, va discuta astăzi cu fostul căpitan pedepsit săptămâna trecută. Trimis la Chiajna sau Mediaş, Ştefănescu vrea să joace la Iaşi. Optimism în privinţa lui Qaka, însă Bosoi ratează meciul contra CFR Cluj
 
 
CSM Politehnica Iaşi a revenit aseară la antrenamente după zilele libere primite de fotbalişti la finele meciului de vineri, de la Chiajna. Formaţia ieşeană a început să pregătească partida de sâmbătă, contra CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii I de fotbal fără Kamer Qaka, jucător care a suferit o comoţie în timpul partidei contra Concordiei.
Oficialii ieşeni sunt însă optimişti că norvegianul va fi apt de joc în disputa cu ardelenii. “De marţi, Qaka îşi va putea relua antrenamentele. Jucătorul se simte bine, nu cred că vor fi probleme să nu poată evolua în meciul cu CFR” a declarat preşedintele CSM Poli, Adrian Ambrosie. În schimb, ieşenii sunt siguri că nu se vor putea baza sâmbătă pe Gabriel Bosoi. “A avut o lovitură oarbă mai veche, iar zona aceea s-a «pietrificat», devenind sensibilă. La încălzirea dinaintea partidei cu Concordia a resimţit dureri, am crezut că e ceva simplu. Doctorul a decis însă să stea o săptămână. Trebuie să fim prudenţi, să nu rişte o accidentare mai gravă” a precizat Ambrosie, care s-a referit şi la fostul căpitan de echipă, Ovidiu Mihalache. Acesta s-a antrenat săptămâna trecută alături de echipa de juniori A, după ce la finele partidei din etapa a II-a, cu Gaz Metan Mediaş, a avut un conflict verbal cu antrenorul principal, Flavius Stoican.
Marţi voi avea o nouă discuţie cu Mihalache. El este un jucător important al echipei, are reale calităţi, însă trebuie să înţeleagă că nu a procedat corect. Dacă voi simţi că şi-a dat seama că a greşit, voi propune ca în scurt timp să revină la antrenamentele echipei. Şi Flavius a spus că nu este ranchiunos şi că nu ar fi o problemă să colaboreze cu Mihalache, dacă acesta va avea o atitudine profesionistă. Vom şti mai multe după discuţia de marţi” a punctat Ambrosie.
Acesta a mai spus că se caută noi soluţii pentru întărirea lotului. “Discuţiile cu Jo, pe care Flavius şi-l doreşte, pentru că îl ştie foarte bine, nu au avansat. Dacă nu se rezolvă nici marţi, vom căuta alte piste. Nu am renunţat la varianta Ştefănescu, am discutat şi vineri, la Chiajna, cu el, jucătorul venind la meci, căutăm şi alte variante”.
Conform unor apropiaţi ai lui Cătălin Ştefănescu, impresarul Ana Maria Prodan doreşte ca jucătorul să treacă la Concordia Chiajna, FCSB vrea să-l direcţioneze spre Mediaş, la Gaz Metan, însă fotbalistul a refuzat ambele variante, pentru că îşi doreşte foarte mult să joace la Iaşi. FCSB, care-l are în proprietate pe Ştefănescu, a cerut 50 000 de euro pentru cedarea lui definitivă, Iaşul declinând oferta. La ora actuală, se caută soluţii pentru împrumutul mijlocaşului pe un an, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut.
Stoican este optimist că în această săptămână va primi întăriri: “Sper ca până la ora meciului cu CFR să mai fie adus măcar un jucător de valoare, care să ne ajute”.
În ceea ce-l priveşte pe Calu, acesta va fi testat şi săptămâna aceasta, inclusiv la un meci test pe care Iaşul îl va disputa în această seară cu echipa Steaua Magică Iaşi, de la ora 18:30.   

Ultimul meci al etapei: Astra Giurgiu – ACS Poli Timişoara 3-0 (2-0). Polczak (’21), Ioniţă (’23), Balaure (’53).  

 

  •  

 

Comentarii