Rocadă pe banca tehnică a CSMS

vineri, 16 ianuarie 2015, 02:43
2 MIN
 Rocadă pe banca tehnică a CSMS

Preparatorul fizic Diego Zizzo şi-a reziliat contractul cu Iaşul n în locul lui, e aşteptat să revină Cezar Honceriu. Ciprian Milea a intrat în vizorul echipei ieşene

 
 
CSMS Iaşi a modificat ieri componenţa băncii tehnice. Preparatorul fizic Diego Zizzo şi-a reziliat contractul cu echipa ieşeană, motivul oficial fiind prezentat de preşedintele executiv al grupării ieşene, Florin Prunea. “Diego are unele probleme de familie. De comun acord, am reziliat contractul cu el. I-am mulţumit pentru munca depusă şi i-am urat succes în viitor”. Surse din cadrul clubului susţin că la mijloc a fost şi refuzul lui Zizzo de a accepta o reducere salarială, italianul nefiind de acord ca retribuţia lunară de 3 000 de euro să-i fie diminuată. În locul lui Zizzo, care a fost adus la Iaşi de al doilea “principal” al Iaşului în acest sezon, Ionuţ Chirilă, ar putea reveni Cezar Honceriu, cel care fusese înlocuit chiar de italian. “Am discutat cu Cezar, vineri rămâne să ne dea un răspuns la oferta pe care i-am făcut-o. Ne-a dat un program de pregătire pentru această perioadă, cred că nu vor fi probleme în a parafa o nouă colaborare şi a începe să lucreze cu echipa” a mai precizat Prunea.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, după cum “Ziarul de Iaşi” a anticipat, Andrei Enescu a ajuns aseară în Iaşi. Fotbalistul care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş va fi testat zilele următoare de stafful coordonat de Nicolo Napoli, care va decide dacă mijlocaşul va fi reţinut în lot. În rest, tatonările continuă pe mai multe direcţii, ultimul fotbalist intrat în vizorul Iaşului fiind mijlocaşul central Ciprian Milea. Fostul jucător al Politehnicii şi CSMS, care împlineşte 31 de ani în 2015, a evoluat în tur la Oţelul Galaţi.

Comentarii