Şantiere noi pe strada Toma Cozma şi în spatele cinema Dacia

marți, 11 noiembrie 2014, 02:58
2 MIN
 Şantiere noi pe strada Toma Cozma şi în spatele cinema Dacia

Un nou şantier va fi deschis pe strada Toma Cozma, la intersecţia cu Petru Poni.

Condu­cerea Primăriei a anunţat că echipele de la ApaVital vor începe din nou să spargă strada Toma Cozma, lucrarea urmând să dureze în jur de o săptămână. Conform oficialilor, lucrările nu ar trebui să restricţioneze traficul auto. „Va începe o lucrare ApaVital în zona Toma Coz­ma, intersecţia cu strada Petru Poni unde au de conectat nişte colectoare de canalizare, dar se va petrece în trei etape pentru a nu influenţa foarte mult circulaţia rutieră. Întâi vor face racordurile şi apoi vor construi căminul în care vor fi introduse racordurile noi“, a spus viceprimarul Mihai Chirica.

O altă lucrare va începe în cartierul Alexandru cel Bun, unde societatea Citadin va turna asfalt pe o platformă din spatele cinema Dacia pentru ca municipalitatea să înfiinţeze în jur de 40 de locuri de parcare pentru rezidenţi. Şi pe şantierele deschise prin proiectele europene, constructorii vor profita de vremea favorabilă.

Primăria a anunţat că, până la sfârşitul acestei luni, va fi montată linia de tramvai atât în zona Ţuţora, cât şi în zona industrială, în intersecţia de la CET. „Avem o situaţie care obligă la accelerarea lucrărilor pentru că, în momentul de faţă, sunt circa 30 de vatmani cărora le găsim greu de lucru, dar având în vedere că acolo se finalizează, le-am recomandat colegilor de la RATP să le găsească de lucru. Ei acum fac activităţi de depou şi au mai fost scoşi la întreţinere cale de rulare“, a mai spus Chirica.

Tot până la sfârşitul lunii, ar urma să fie încheiate şi lucrările la pasajul din Fundaţie unde se execută ultimele finisaje.

Comentarii